سلام
مشکل در هارد اس اس دی پیدا کردم موقع روشن کردن سیستم بوت هارد رو تشخیص نمیده تک و توک پیش میاد که تشخیص میده همین که ویندوز بالا میاد چند ثانیه بعد هنگ میکنه و از هنگ خارج نمیشه. هارد اس اس دیم برند لکسار ۵۱۲ گیگ ساتا هستش تا الان بیشتر از یک سال بود داشتمش هیچ مشکلی نداشت اصلا اذیت نکرده بود تازگی اینطور شد.
کلی سرچ کردم تلاش های مختلفی داخل بایوس انجام دادم کابل هاش رو چند بار عوض کردم مشکل حل نشد احتمالا خود هارد مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری پیدا کرده یا شاید به خاطر وقت و بی وقت رفتن برق باعث چنین چیزی شده .
چند بار کابل ها رو عوض کردم درست نشد مشکل از پاور هم نیست پاور قوی دارم هزار وات کورسیر هارد های دیگه ای دارم اون ها رو تست کردم کار میکنند بدون مشکل فقط این اس اس دی چنین مشکلی برایش پیش اومده.
من موقع استفاده از سیستم کم و بیش دمای قطعات رو زیر نظر میگیرم همیشه دمای این هارد روی ۴۸ درجه است کلا این مدل اینطوریه حتی تو زمستون هم رو ۴۸ درجه است پایین تر نمیاد خلاصه حتی از نظر دما هم من تا به حال دمای نا معقول ازش ندیدم تو ۹۹ درصد مواقع رو همون ۴۸ درجه است سوکت هارد رو هم بررسی کردم در ظاهرش چیز نا مناسبی ندیدم همه چیز سالم هستش
درباره سلامتی هارد از روز اول که خریدم ۹۴ درصد نشون میداد سیستم که بالا اومد سعی کردم تو چند ثانیه قبل از هنگ کردنش سلامتی هارد و دماش رو نگاه کنم سلامتی همون ۹۴ درصد بود دما همون ۴۸ درجه بود . توی تسک منیجر قبل از هنگ کردنش یه لحظه هارد صد در صد شد هنگ کرد دیگه چیزی نشون نداد

Bookmarks