موفق شدم مشکل رو پیدا کنم و حل کنم، این رو برای دوستانی که شاید این مشکل رو داشته باشند قرار میدم: به نظر میرسه که مادربورد نمیتونه ولتاژ صحیح رو در حالت 1333 به صورت خودکار تعیین کنه و چیپ IMC(کنترل مموری) به خاطر کمبود ولتاژ کرش میکنه وطبیعتا همه چی میپره و کل سیستم کرش میکنه ، پس باید تغییراتی در ولتاژ داده بشه که به طور کلی گویا سیستم اورکلاک میشه، در منوی advanced و سپس cpu settings (نامگذاری در مادربورد ها فرق داره) من ولتاژ رم رو روی Auto قرار دادم، ولتاژ NB روی 1.30،ولتاژ VTT رو روی 1.20 قرار دادم و GtLref رو روی 0.65 برابر Vtt قرار دادم (0.65x Vtt)که باعث شد سیستم "من"به پایداری برسه، و یادتون نره که حتما از منوی dram frquency مورد "1333 667" رو درصورتی که رم 1333 دارید انتخواب به صورت دستی کنید(چون گزینه auto ممکنه فرکانس پایین ترو انتخواب کنه)البته به شخصه تغییر دستی ولتاژ هارو رو "توصیه نمیکنم" و فقط در صورتی که تجربه کافی دارید دست به این کار بزنید چون احتمال اسیب به سیستم در صورت وارد کردن ولتاژ زیادی وجود داره و هر مادربوردی متفاوته, طبیعتا دمای کاری cpu افزایش داشت که قابل پیش بینی بود.
حدود ۲ ساعت تست شد که سیستم پایدار بود.

Bookmarks