سلام، من تازگی cpu عوض کردم و یه e8400 به جای c430 قدیمیم تهیه کردم. در حال حاضر یه رم ۱۳۳۳ دو گیگ تو سیستمم نصب هستش ولی چون قبلا fsb سیپیو پایین بود، فرکانس رم رو ۴۰۰ مگاهرتز بود، بعد از تعویض cpu فرکانس رم روی ۱۰۶۶ قرار گرفت که هنوز مقداری از حداکثر فرکانس پشتیبانی شده فاصله داره ولی در دفترچه مادربورد قید شده بود که سیستم رم (oc)۱۳۳۳ پشتیبانی میکنه به علاوه خود FSB سیپیو هم ۱۳۳۳ است، بعد از چک کردن دفترچه متوجه شدم که یک pin در مادربورد قرار داره که باید محل قرارگیریش برای رسیدن fsb به 1333 تغییر کنه به اصطلاح short بشه چون درغیر این صورت حداکثر فرکانس قفلع روی ۱۰۶۶، این کارو انجام دادم و فرکانس 1333 روی بایوس اومد بعد از انتخوابش همه چی اوکیه و ویندوز بالا میاد اما مشکل اینجاست که هروقت قصد دارم بازی اجرا کنم بعد از اجرا شدن بازی، طی چند ثانیه صفحه سیستم میپره و سیاه میشه و کلا هیچ دکمه ای کار نمیکنه و ویندوز میپره و چراغ مانیتور چشمک میزنه، بعد از یک دقیقه هم ریستارت میشه ولی وقتی دوباره فرکانس رمو روی 1066 قرار میدم همچه اوکیه، میخواستم درخواست کنم امکانش هست اکه کسی چیزی در این باره اطلاع داره کمکم کنه.
خیلی ممنون میشم.
+مدل مادربورد G41m vs3 r2.0 هستش
+cpu core 2 duo e8400
+مدل رم patriot 2g 1333mhz
+روی دفترچه قید شده بود که 1333(oc)
سلام
رم سیستم را به صورت بوت با PASSMARK MEMTEST تست کنید .