در مورد رم باید بگم که 1600 و 1800 و 2000 هم پشتیبانی میکنه، همین الانش هم رمتون 1600 کار میکرد بدون مشکل.
هر چند که فقط تا 1600 رو میشه با پر کردن هر 6 تا اسلات اونم با پردازنده های با رم کنترلر قوی تر که مثل زدم بدون مشکل شناسایی حجم 24 گیگ اوکی کرد (وگرنه باید فرکانس رم پایین بیاد حتی بعضا ولتاژ و تایمینگ دستی ست بشه)
و 1800 تا 2200 رو فقط با 3 تا ماژول امکان پذیر هست که البته از بحث ما خارجه.
در کل مادربرد های با قابلیت اورکلاک رم محدود به سرعتی که حتی برای ماکسیمم نوشته شده هم نیستن و بسته به هم کیفیت برد و هم کیفیت ماژول میشه بیشتر هم برد (که از حافظه های کدام شرکت (برای مثال توی دی دی آر 4 ماژول های سامسونگ و توی دی دی آر 5 فعلا هاینیکس بهترین حافظه های مخصوص اورکلاک رو تولید کرده، که بعدا شرکت های ثالث میان میخرن و ماژول رو میسازن مثل کورسیر و جی اسکیل و غیره)

لیست رم های مورد پشتیبانی طبق سرعت، حجم، سینگل رنگ یا دابل رنک بودن ، و دوال یا تریپل چنل
https://download.gigabyte.com/FileLi...413c78d3fa7157
توش خیلی مدل ها هم نیست چون یا موقع تهیه لیست هنوز تولید نشده بودن یا به خاطر ازدیاد مدلها که توی بالا تو متن هم ذکر شده

مثلا به شخصه روی بردی که ماکسیمم 6000 پشتیبانی میکنه الان دارم 6400 با تایمینگ تایت استفاده میکنم اما تا 6800 با تایمینگ لوس هم بردم، در حالیکه خود ماژول هم 5600 هست! تازه کیت مورد استفاده مناسب اورکلاک بیشتر نیست حتی روی برد با چیپست بی انجام شده نه زد (البته از سری 500 چیپست ها که میشه نسل 11 اینتل این امکان به چیپ ست غیر از زد برای اورکلاک رم اضافه شد)
اگر چیپ بهتر ام دای یا ای دای هاینیکس بود تا 7200 هم میشد برد

800 تومن قیمت واقعا مناسبی هست برای پردازنده ی مورد نظر (از همه لحاظ هم برتری داره هم 2 هسته و 4 رشته بیشتر میده هم فرکانسی هم مقدار کش هم اف اس بی بهتره، هم حتی آنلاک هست و میشه اورکلاکش کرد، از اونجایی هم که 95 وات هست در صورتی که پردازنده فعلیتون 130 وات جای بیشتری برای بالاتربردن فرکانس داره با کولر یکسان)
اضافه کنم همین پردازنده رو تا 2 میلیون هم میفروشن. از سمت دیگه دیدم تو ایسام 650 تومن هم هست. حتی یک مدل پایین ترش 5650 رو 400 تومن هم داره! که اونم آنلاک هست و میشه با اورکلاک فرکانس رو بالا برد قیمتش هم مفته (فرقش فرکانس 2.66 به جای 3 هست، وگرنه تعداد هسته ها و کش یکسان هست؛ که فرکانس رو با اورکلاک میشه به 3 و بالاتر هم برد با کولر مناسب اگر بلد باشید)

لیست پردازنده های مورد پشتیبانی با هر ورژن بایوس
GA-X58A-UD3R (rev. 2.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
درسته بعضی پردازنده ها از جمله موردی که نوشتید نیست توش اما پشتیبانی میکنه.

همه اینها در صورتیه که پردازنده های 840 یا 860 رو تا 1.5 میلیون هم میفروشن! یا حتی 920 رو همینطور!
990اکس یا 980 اکس هم پیدا نکردم موجود اما آخرین بار حدود 2 و خورده ای میفروختن!
اگر برید بازار و کسی زئون رو داشته باشه قیمت مناسب (که بعید میدونم) و 930 خودتون هم بخره که بهتر هم میشد (اما حتی در این صورت فک کنم زئون رو بهتون بالای 1 تومن بگه و پردازنده خودتون هم 400-500 برداره که نمیارزه.
پیشنهادم همون خرید مدل 400 تومنی یا 650 تومنی هست (چه اورکلاک کنید یا نه، هرچند که خب با اورکلاک هم میشه کارایی بالاتری به دست آورد اگه بلد باشید و کولر هم جواب بده)
و تو همون سایت و باقی جاها مثل دیوار اینا پردازنده خودتون رو هم برای فروش بذارید (اگه 600-700 بذارید چون پایین تر از بقیه هست سریعتر فروش میره) یه جورایی با پول یکسان یا حتی به دست آوردن یکم بیشتر پردازنده بهتری خریدید!

در مورد رم هم 3 تا 2 گیگ 1600 از 450 تومن هست (مدل های بدون هیت سینک) تا بالاتر که واقعا ارزش دارن ، اگر هم بخواید کلا بیخیال امکان دردسری که 6 تا ماژول امکان داره ایجاد کنن توی شناسایی حجم بشید میشه 3 تا 4 1600 رو از حدود 900 تومن خرید تا بالاتر

به نظرم ارتقاهایی با این قیمت ها میارزه برای رم دوبرابر و پردازنده ای تا حدود 20 -30 درصد سریعتر (که حتی با زیر یک میلیون ممکن هست، تازه با فروش پردازنده تون عملا میشه نیم میلیون حتی)
خیلی خیلی ممنونم از توضیحاتتون . در مورد اور کلاک اطلاعی ندارم و همیشه نگارن این هستم که به سیستم صدمه بزنم و عمرش رو کم کنم واسه همین تا الان تجربه اور کلاک ندارشتم .