سلام خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Xeon X5675 ، هر چند ، چه در عملکرد تک هسته و چه در چند هسته ای ، بهتر از 930 هست ، اما پیشنهاد نمیکنم . عملکرد تک هسته ای اش حدود 10 تا 15 درصد بهتر هست . عملکرد چند هسته ای ممکنه اصلا نیاز نشه یا در مواقع کمتر نیاز بشه . شاید در کل ، 15 تا 30 درصد افزایش عملکرد با این پردازنده داشته باشین اما نظر من این نیست .
کل پلتفرم تون قدیمی هست .
لازم به فشار نیست . صبر کنید هر وقت پول جمع کردید (حتی سال های دیگه) ، کلا سیستم DDR4 تهیه کنید (مادربرد و cpu و رم رو همون موقع بصورت نو تهیه کنید) .
اینکه این پردازنده روی سیستم تون جواب میده یا نه ، از لحاظ سوکت ، هر دو پردازنده ، یک نوع سوکت را دارند و طبعا باید جواب بده (مگر آپدیت بایوس بخواد) . اما در موارد نادری ، ممکنه علاوه بر سوکت ، به نوع چیپست هم ربط داشته باشه که باید از دوستان سخت افزاری بپرسید .
بله . بعدا سر فرصت (حتی سال های بعد) تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسل 4 هم نه .
کلا یک دفعه جمع کنید و 3 قطعه را کلا نو تهیه کنید . چون عملکرد نسل 4 نسبت به پردازنده های امروزی در تک هسته ای ، خودش 2 برابر فرق داره (نسبت به نسل 13 ؛ البته باز هم بسته به مدل های مختلف پردازنده ، متفاوت هست و بالاتر و پایین تر داره) .
توضیح دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره ی رم هم توضیح داده بودم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده ی 5675 ، تا حداکثر ، فرکانس 1333 را پشتیبانی میکنه که چندان بالاتر از 930 که تا 1066 را پشتیبانی میکنه ، نیست .
ضمن اینکه فرکانس رم اگه خیلی بالاتر از اینها هم بره ، باز تاثیرش در سرعت نهایی پردازش و عملکرد کلی سیستم ، ممکن هست کاملا متفاوت و بسته به نوع استفاده ی نرم افزار داشته باشه . کلا به فرکانس ، مخصوصا این اختلاف کم ، دل خوش نکنین و اصلا ندید بگیرین .
اما اینکه چرا فرکانس تون 400 مگاهرتز هست ، بخشی اش را (تا جایی که میدونستم) توضیح داده بودم و نهایتا از دوستان سخت افزاری بپرسید .
===========
کلا به نظرم اگه میخواین فعلا نسبت به هزینه ، بیشترین کارایی را داشته باشین ، فعلا فقط حجم رم تون را افزایش بدین (که توضیح داده بودم) .
تا اینکه پول جمع کنید و بعدا (مثلا سال های بعد) اون 3 قطعه را نو بخرید .

Bookmarks