اولین اقدام بررسی سلامت و نصب درست کابل . جابجایی کابل و جابجایی هر دو هارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin13406 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
درود
من یه حافظه SSDبه جای هارد لپ تاب ام گداشتم و ویندوز10نصب کردم و به جای DVDرایتر هم هارد قبلی لپ تاب رو نصب کردم الان مشکل اینه که هاردی دوم رو شناسایی نمیکنه و درایو ها توی مای کامپیوتر نیست
ولی حافظه SSD مشکلی نداره و ویندوز بالا میاد ولی درایو های های هارد دوم نیست
مشکل از چیه؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
اولین اقدام بررسی سلامت و نصب درست کابل . جابجایی کابل و جابجایی هر دو هارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin13406 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
armin13406 (09-08-19)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin13406 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهی اتفاق میافته که hd caddy که تهیه کردید مشکل دارد و باعث میشه هارد متصل به اون شناسایی نشه .
همچنین در بایوس دستگاه چک کنید هارد شناسایی شده یا نه ؟
armin13406 (09-08-19)
کاربر شهرسختافزار
دردر بایوس هر دو هارد شناسایی شده و منم فکر کردم hd csddyخرایه درش اوردم و با کابل ساتا متصلش کردم به یو اس بی سیستم و تمام درایو هار و نشون دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دیسک منیجمنت هارد شما شناسایی میشه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin13406 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
armin13406 (09-08-19)
کاربر شهرسختافزار
الان ویندوز 10 رو دوباره نصب کردم و به صورت leagcyنصب کردم درایو ها اومد فقط یه مشکلی که هست هارد دوم یکم کند شده و هر موقع هر درایو رو باز میکنم اررو میده و میگه ایراد در خواندن هارد و برای باره دوم باز میشه حالا می خوام دوباره پارتیشنبندی کنم شاید مشکل حل بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اول نرم افزار hard disk sentinel رو نصب کن ببین سلامت هاردت اوکی هست یا نه؟ تب اسمارت رو هم چک کن.
نشد فرمت کن و پارتیشن بندی مجدد.
armin13406 (12-08-19)
یک بنچمارک بگیر و با hd tune تب هلت نگاه کن خطای crc داری یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin13406 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rezash85 (16-08-19)
کاربر شهرسختافزار
درود
من هارد یتاچی 500گیگ اینترنال دارم که دو پارتیشن دارد
چند وقت قبل یکی از این دو پارتیشن هارد را که خوب کار می کردیکدفعه نشناخت و به صورت Raw در آمد و مجبور شدم آن پارتیشن هارد را فرمت و دوباره به همان صورت پارتیشن بندی کنم
اما پارتیشن وم که ویندوز اشت خوب بودد
پارتیشن اول اکنون با این که شناخته میشو اما زمانیکه می خواهم فایلی در آن کپی کنم یا به هر صورتی با آن کار کنم پس از یک دقیقه هنگ می کند یا سرعتش خیلی کم می شو با برنامه های تست هارد مثل
Hard Disk Sentinel چک کردمدر صد سلامتی هارد را 0 درصد نشان می دهد ولی هارد را ویندوز کاملا می ششناس و همه چیز درست است کل هارد با برنامه های مختلف مثلEaseUS Partition Master و HDD Regenerator چک شد و فقط 1300 بددسکتور داشت
چکار کنم که بتوانم هارد را درست کنم و راحت با آن کار کنم ؟ مشکل از چیست؟ چون نمی خواهم آن را تعمیرگاه ببرم
با چه برنامه ای میشود آن را درست کرد که درصد سلامتی آن مطلوب شود
ببخشید بلد نبوم پست جدید بگذارم اینجا نوشتم
- - - Updated - - -
درود
من هارد یتاچی 500گیگ اینترنال دارم که دو پارتیشن دارد
چند وقت قبل یکی از این دو پارتیشن هارد را که خوب کار می کردیکدفعه نشناخت و به صورت Raw در آمد و مجبور شدم آن پارتیشن هارد را فرمت و دوباره به همان صورت پارتیشن بندی کنم
اما پارتیشن وم که ویندوز اشت خوب بودد
پارتیشن اول اکنون با این که شناخته میشو اما زمانیکه می خواهم فایلی در آن کپی کنم یا به هر صورتی با آن کار کنم پس از یک دقیقه هنگ می کند یا سرعتش خیلی کم می شو با برنامه های تست هارد مثل
Hard Disk Sentinel چک کردمدر صد سلامتی هارد را 0 درصد نشان می دهد ولی هارد را ویندوز کاملا می ششناس و همه چیز درست است کل هارد با برنامه های مختلف مثلEaseUS Partition Master و HDD Regenerator چک شد و فقط 1300 بددسکتور داشت
چکار کنم که بتوانم هارد را درست کنم و راحت با آن کار کنم ؟ مشکل از چیست؟ چون نمی خواهم آن را تعمیرگاه ببرم
با چه برنامه ای میشود آن را درست کرد که درصد سلامتی آن مطلوب شود
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shah1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با هارد سلامت صفر درصد کاری نمیشه کرد . تعمیرکار هم کار خاصی نمیتونه انجام بده .
ببینید هاردی که سلامتش به زیر 50 درصد میرسه باید گذاشته بشه کنار
این هارد زیر برنامه hdat هم جواب نمیده چون بدسکتورها بیش از این و مورد بعدی برنده هارد که خدای مشکله
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks