با سلام
دوست عزیز هاردتون از حالت استند بای روشن میشه و فایل ها رو انتقال میدید؟ یا اینکه هارد کاملا روشن هست و این انتقال انجام میشه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام.
من 1 هارد 1 ترا وسترن خریدم.الان میخوام مثلا 1 فایل 500 600 مگابایتی از 1 درایو به درایو دیگه بریزم چراغ هاردم روشن میشه و تا زمانی که اون انتقال پایان پیدا نکنه کلا سیستمم هنگ میکنه نمیشه هیچ کاری کرد،بعضی وقت ها هم که حتی کار انتقال تموم میشه بازم چراغ هارد روشن میمونه چند دقیقه ای که کلا همش باعث هنگی سیستمم میشه.قبلا که هارد 500 داشتم همچین مشکلی نداشتم.
درضمن نه ویروس داره نه بد سکتور اینا رو امتحان کردم.نمیدونم مشکل از چیه
اینم از مدل دقیق هاردم 1 ترا گرین
wd10ears-00y5b1
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
دوست عزیز هاردتون از حالت استند بای روشن میشه و فایل ها رو انتقال میدید؟ یا اینکه هارد کاملا روشن هست و این انتقال انجام میشه؟
New Season
سلام دوست عزیز
اگه میشه مشخصات دقیق سیستمتونو بنویسید تا بیشتر اطلاعات داشته باشیم...
کاربر شهرسختافزار
نه هاردم روشنه رو استند بای نیست.به نظر خودم مثل اینکه وقتی 1 فایل رو میخوام انتقال بدم از کل پهنای باندش استفاده میکنه که دیگه نمیشه هیچ کاری کرد.تا کار انتقال تمام بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه هرچی هست زیر سر هارده.
کاربر شهرسختافزار
فايلي رو كه مي خوايد كپي كنيد تو محيط هايرن بوت يه امتحان كنيد نتيجرو اعلام كنيد
fatemeh joon (26-05-13), kingsped (22-06-13), Rezasam1 (25-05-13)
کاربر شهرسختافزار
cpu:amd athlonII x2 250 3.00ghبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ganboo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4gig ram ddr2
moderbord:msi k9a2 platinum
http://www.msi.com/product/mb/K9A2-Platinum.html
|
|
کاربر شهرسختافزار
داداش متوجه نشدم منظورت چیه از هایرن بوت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطوری میشه رفت به اون حالت؟ویندوز 7 دارم
یک اسکرین شات از تب health برنامه hd tune بگذارید
با این کانفیگ بعید میدونم مشکل از پلتفرمتون باشه ( احتمالا خود هارد یک مشکلی داره )
hooman_per (25-05-13), life24 (25-05-13), Rezasam1 (25-05-13)
کاربر شهرسختافزار
1- این هارد برای نصب کردن سیستم عامل مناسب نیست . اگر ویندوز را روی این هارد نصب فرمودید به شما پیشنهاد میکنم یا هارد را تعویض بفرمائید یا یک هارد دیگر برای ویندوز تهیه کنید ( وسترن مشکی ، سیگیت یا ssd ) و این هارد را برای آرشیو استفاده بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hooman_per برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- کابل ساتای متصل به این هارد را تعویض بفرمائید
3- اگر پاورتون مناسب نیست از مسزان برق خروجی آن اطمینان پیدا کنید ( با اهمتر تست بفرمائید )
hooman_per (25-05-13), mehrdad_ab (25-05-13), Rezasam1 (25-05-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks