بایوس مادربرد را اپدیت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان. من اخیرا یه مادربورد و یه cpu جدید خریدم مشکل اینجاست که رم ها با فرکانس حداکثری کار نمیکنن فرکانسشون درواقع 2400 هست ولی با 2133 کار میکنن. از طریق تنظیمات مادربورد فرکانس رو تغیر دادم ولی بعد از ریبوت تغیری نکرد.
mb: prime b360m k
cpu: i5 8400
ram: giel 2400mhz CL 15 8gb *2
|
|
بایوس مادربرد را اپدیت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ary_Ary (15-05-19)
کاربر شهرسختافزار
مشکل حل نشد. ربطی به پروفایل xmp داره؟ اگه فعالش کنم تاثیری میزاره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my G3112 using Tapatalk
صد درصد اگر xmp فعال بشه مشکل حل میشه . اگر باز مشکل بود به خاطر عدم سازگاری رم با برده که احتمالش کمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ary_Ary (15-05-19)
کاربر شهرسختافزار
خب من فعال کردمش ولی خب فکر میکنم بازم مشکل حل نشد. اینن عکس رو نگاه کنین از بایوس مادربرد هست. بجز بایوس از طریق دیگه ای میتونم بفهمم فرکانس رو چه عددی ست شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://uupload.ir/files/cz1t_dsc_0079.jpg
لطفا حجم عکس رو کم کنید
بله فعال شده و 2400 ست شده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ary_Ary (16-05-19)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks