یه هارد 40 سری قدیمی (ضخیم) دارم که روشن می شه و دیتکت هم می شه اما توی ست آپ ظرفیتش رو 0 می زنه . مشکل از کجاست ؟
یه هارد 40 سری قدیمی (ضخیم) دارم که روشن می شه و دیتکت هم می شه اما توی ست آپ ظرفیتش رو 0 می زنه . مشکل از کجاست ؟
ری را ! صدا می آید امشب ، از پشت کاج ، که بند آب ، برق سیاه تابش تصویری از خراب در چشم می کشاند ، گویا کسی است که می خواند ...
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
ایا شما هارد رو صفر کردید اطمینان دارید که سکتور صفر هارد دارای بد سکتور نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ری را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و از همه مهم تر جامپر پشت هاردد با کابلی که پشت ان وصل می کنید یکسان هستند (master -slave )
در صورتی که تمام اینها درست بودند یک بار با بارنامه HDD regenator هارد رو بد سکتور گیری کرده و بعد هارد رو از سکتور صفر تا اخرین سکتور فرمت کنید موفق و پیروز باشید
New Season
این نرم افزار هیچ درایوی را نمی شناسه که من بتونم باهاش کار کنم. اصلا انگار هارد رو نمی شناسه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ری را ! صدا می آید امشب ، از پشت کاج ، که بند آب ، برق سیاه تابش تصویری از خراب در چشم می کشاند ، گویا کسی است که می خواند ...
ممکنه برد ایراد داشته باشه ؟
عضو VIP شهرسختافزار
پس سه تا مشکل می تونید داشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ری را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.بد سکتور سکتور صفر اگه در بایوس دتکت می شه
2.ایراد سیلندر
3.ایراد برد
New Season
|
|
به فرض که برد سالم باشه... اون دوتای دیگه رو چه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
به نظر شما پرسیدن داره اگه برد سالم باشه خوب سیلندر رو چک می کنن اگه سیلندر سالم باشه سکتور ای هارد رو چک می کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ری را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks