سلام دوست من و به همه اساتید این فروم و امیدوارم که جسارت من رو ببخشن.خدمت شما عرض کنم که من مادررد maximus ii formula رو 1 ماه در اختیار داشتم.رم های من gskil سری pi و با باس 1066 بودن.سیستم به صورت auto این رم ها رو 1066 شناسایی می کرد و جالب اینجاست که رم های من قبلیت epp هم داشتن.اما این مشکل یکی از شایع ترین موارد موجود در مورد رم و چیپ ست هستش.اما یکی از موارد دیگه ای که می تونه تاثیر گذار باشه نوع چیپ رم هستش.به طور مثال من رم diablo 2000 رو روی مادربرد striker ii extreme امتحان کردم که به هیچ وجه 2000 نمی کرد و باید به صورت دستی تنظیم می شد در صورتی که خود مادربرد تا 2000 ساپورت می کرد.و یکی دیگه از نکاتی که باید دقت کنی نوع fsb strap یا همون نسبت fsb به Bus رم هست که باید به این مورد هم توجه کنی.برخی از مادربرد ها دارای نسب هایی هستن که با برخی از رم ها مشکل داره یا به اصطلاح آورکلاکر ها bug داره.بازهم خیلی از موارد ممکنه که دخیل باشه...از جمله خود چیپ ست...اساتید از این که این بنده حقیر نتونستم جواب کاملی بدم عذر می خوام...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Motaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks