باید ببینید چه برنامه ای نصب کردید که این کندی رو باعث میشه . کابل ساتا رو عوض کنید . الان ssd رو به کدوم ساتا برد وصل کردید ؟
با سلام
بنده 1 هفته ای میشه که یه ssd برند adata خریدم بعد یه ویندوز 8.1 روش نصب کردم همه چیز خیلی عالیه به خصوص سرعت
ولی متاسفانه یه مشکل دارم اون هم دقیقا موقع بالا اومدن هست بعد از پیغام Welcome و صفحه استارت اسکرین وقتی
روی کاشی دسکتاپ کلیک میکنم خیلی سریع بعضی از نرم افزار ها میاد بالا وقتی همون لحظه this pc رو باز میکنی هیچ
درایوی نیست و همه چیز سفیده و در حال لود کردن هست و این روند تا 2 دقیقه طول میکشه و بعد همه چیز خیلی عالیه
خیلی ممنون میشم که راهنمایی کنید
دقیقا تو عکس پایین بعد از بالا اومدن ویندوز وارد this pc میشم با همچین صحنه ای رو به رو میشم
اگه توجه کنید که درایوها رو دارم ولی چیزی نشون نمیده و بعد از لود اون قسمت بالا تمام درایوها میاد
امکان داره از تنظیمات بایوس باشه برای وصل کردن ssd یه سری تنظیمات تو قسمت sata بایوس انجام دادم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم تنظیمات بایوسم
|
*MoJtAbA* (16-06-14)
با سلام
تو توضیحات مادر برد 4 پرت به عنوان sata 6gb معرفی شده که 2 تا از اون به رنگ خاکستری هست و دو تای دیگه آبی من به خاکستر زدم
تو عکس هم معلومه
صفحه توضیحات مادربرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:
- StorageIntel® P67(B3) chipset : 2 x SATA 6Gb/s port(s), gray 4 x SATA 3Gb/s port(s), blue Support Raid 0, 1, 5, 10 Marvell® PCIe 9128 controller : *1 2 x SATA 6Gb/s port(s), navy blue JMicron® JMB362 controller : 1 x eSATA 3Gb/s port(s), red 1 x Power eSATA 3Gb/s port(s), green
بایوس جدید مادربرد رو دانلود و اپدیت کن . در ضمن بر روی اون یکی ساتا ها هم تست بزن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab dvb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks