از برنامه HDD Regenerator استفاده کن.
بعد نتیجه رو اعلام کن.
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
از برنامه HDD Regenerator استفاده کن.
بعد نتیجه رو اعلام کن.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardavan7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردی که بد سکتور گرفت باید کند انداخت دور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز وقتی پلاتر هارد به دلیلی به مشکل بر خورد کند در 99% مواقع بد سکتور روی هارد منتشر می شود
شما ساعتها وقت برای پیدا کردن ، بلاک کردن ، پارتیشن بندی و ..... انجام میدهید ولی این کارها موقتی است و در مدت زمان نامعلوم مجددا هارد با مشکل مواجه خواهد شد ( حتی ممکن سلامت هارد چند ساعت هم طول نکشد )
اگر هارد شما گارانتی دارد که برای گارانتی اقدام کنید اگر هم ندارد هارد بد سکتوری هارد نمیشه همانطور که ژیان ماشین نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال شما به شرایط خود نگاه کنید و اگر حتما از همین هارد باید استفاده کنید نقطه بد سکتور را روی هارد پیدا کنید و پارتیشنها را جوری تغییر دهید که در آن نقطه یک پارتیشن کوچک داشته باشید
این پارتیشن را نه پیکر بندی کنید و نه فرمت
این ایزوله ترین راه برای کنترل بد سکتور است که سراغ دارم
ardavan7 (01-09-12), iranch (01-09-12), javadshahvand (01-09-12), mehrdad_ab (01-09-12), Rezasam1 (01-09-12), saeed1000 (19-10-12)
کاربر شهرسختافزار
این برنامه HDD Regenerator تست کردم اما درست نشد .
حالا من چطوری میتونم نقطه بد سکتور هارد پیدا کنم؟تا بقیه هارد که درست هست را درست پارتیشن بندی کنم؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز برنامه HDD Regenerator برای رفع بد سکتور هست. با این برنامه تمام بد سکتور ها رفع میشه. همین چند وقت پیش خودم ازش استفاده کردم. چطور ازش استفاده کردین؟
ardavan7 (01-09-12)
کاربر شهرسختافزار
من از طریق فلش بوت کردم،بعد از انتخاب هارد مورد نظر، البته تو انتخاب گزینه هاش یه مقداری شک دارم که گزینه دومیش انتخاب کردم ، که normal نوشته بوده،حالا چه درست یا غلط رفتم شما درستشو بگید برم شاید مال منم درست بشه؟فقط اگه خاطرتون مونده مرحله به مرحلش بگید ممنون میشم
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟
کاربر شهرسختافزار
آموزش برنامه HDD Regenerator:
http://forum.soft98.ir/6390-%D8%AF%D...or-2011-a.html
ardavan7 (02-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks