ddr2 بعيد ميدونم بتوني ببندي و مادربورد شما حداكثر DDr400 رو ساپورت ميكنه اگر اشتباه نكنم
دوستان اگه میشه من رو هم کمک کنید . من هم می خواهم RAM بخرم !
و مشخصات سیستم من این هست . اگه میشه بگید چه رمی بدردم می خوره . لازم به ذکر است که کار حرفه ای انجام میدم و سرعت خیلی خیلی مهم است .
CPU : Celeron 2.8 LGA
MB : GA-8I915P Duo FB
روی جعبه کارتون نوشته GA8I915P DUO ولی وقتی که سیستم بالا میاد توی اون قسمت سیاه رنگ که داره DEVICE ها رو می شناسه مینویسه GA-81915P DUO
Graphic : Geforce 6200 With TurboCache (giga publisher)
ram slot :
Dual DDR 400
Dual DDR 533
ram : V-DATA 512 DDR2
---------------------------------------
با این تفاسیر نمی دونم که مادربورد من چقدر باس رم هاش هست . یعنی نمی دونم چقدر میکشه .اگه میشه بگید چقدر هست.
دفترچه مادربورد رو گم کردم.
لطفا علاوه بر مارک های خود از مارک های Gskill و OCZ توضیح بدید .
من می خواهم RAM فعلی خودم رو بفروشم و دوتا DDR2 رم بگیرم .
لطفا رمی که می گید به حداکثر باس مادربودر من بخوره .
یعنی اگه باس مادربورد من 800 هست . یک رم با باس 800 بگید .
مرسی از کمک شما دوستان عزیز . واقعا ممنونم از شما و سایت توووووپ تون
آخرین ویرایش توسط CYBER در تاریخ 29-09-07 انجام شده است
|
|
حق آب و گل داره
Administrator
سلام CYBER جان خوش اومدی به PCNetwork
من نمیدونم مادربرد شما ریویژن چنده ولی در هر صورت مین شما هم از DDR-333/400 و هم از DDR2-400/533 ساپورت میکنه
یعنی حداکثر باس ساپورتی مین شما DDR2-533 هست
ضمنا گفتید این سیستم برای مصارف حرفه ای هست ولی کانفیگش اصلا به درد حرفه ای نمیخوره
تا چه قدر میخواید هزینه کنید؟
مرسی دوست من ! بله DDR2 ساپورت می کنه . الان یک رم DDR2 V-DATA 512 روش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یکم در مورد مادربورد توی سایت های گیگا سرچ کردم و با توجه به توضیحات و عکس های اون ها فکر کنم Rev2.1 هست . من دفترچه مادربودرم رو گم کردم . راهی هست اگه شما بتونید گیر بیارید برام پست کنید . هزینه اش محفوظ هست . اگه آره تا من از جعبه عکس بگیرم .
من حدود 2 سال پیش این سیستم رو گرفتم و زیاد اطلاعاتی نداشتم و با توجه به گرونی اون موقع این رو گرفتم .
و قصد ارتقاع داشتم .
حدود 60 تومان بخواهم خرج کنم چی آیدم میشه . یعنی چی میشه انداخت رو سیستم ؟ ؟
یادم رفت در مورد خوش آمدی گویی شما تشکر کنم !
حق آب و گل داره
هر دو رو میشه روی یه مین باشه ولی همزمان نمیشه یه رم ddr و ddr2 انداختبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (30-09-07)
|
|
CYBER
عزيزم عضويتت را تبريك ميگم
در مورد سيستمت بگم
اين سيستم كه شما فرموديد بدرد كار گارفيكي و حرفه اي اصلاگ نميخوره
خب به هر حال من يه رم پيشنهاد ميدم بشما
512*2 دوئال باس 533 اين رم قيمش حدود 60 تا 65 هستش تومان هستش من خودمم از اين رم استفاده ميكنم سرعتش حرف نداره
آخرین ویرایش توسط KING در تاریخ 30-09-07 انجام شده است
Administrator
من نظرم روی اینها هست :
1. دو تا رم GSkill 512MB با باس 800 و تایمینگ 5.5.5.15 که هر رم حدود 30 تومنه ( البته فکر میکنم این رم کمیاب شده باشه)
2. دو تا رم Patriot 512MB باس 800 و CL5 که سینک آبی هم دارن که قیمت اینا هم هر کدوم 30 تومنه
اگه اینا رو پیدا نکردید میتونید TwinMos بگیرید
مادربرد شما تا باس 533 ساپورت میکنه که اگه یه رم 800 مثلا بذارید روش اون هم در 533 کار میکنه
در این صورت در آینده م اگه قصد ارتقاء داشته باشید نیازی به خرید مجدد رم نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MOHGOLD (13-10-07)
مرسی جناب کینگ عزیز ، بله به درد نمی خوره . ! من که در بالا گفتم که دو سال پیش خریدم و اطلاعات زیادی نداشتم !CYBER
عزيزم عضويتت را تبريك ميگم
در مورد سيستمت بگم
اين سيستم كه شما فرموديد بدرد كار گارفيكي و حرفه اي اصلاگ نميخوره
خب به هر حال من يه رم پيشنهاد ميدم بشما
مهراد جان من از سخت افزار چیزی نمی دونم! خیلی خیلی مبتدی هستم ! مرسی که برای من وقت گذاشتی !
من هم نظرم روی Gskill هست ، اگه میشه بگید تامینگ یعنی چی و چه طوری میشه تامینگ یک RAM رو تشخصی داد .
و در مورد پیشنهاد دوم شما یعنی Patriot میشه بگید CL5 یعنی چی ؟
من یک چیزی رو اینجا متذکر بشم ، اینکه می دونم این افرادی که ازشون سیستم گرفتم و مجبورم به خاطر گارانتی پیش همین افراد ارتفا بدم اطلاعات زیادی ندارند و بهشون اعتماد ندارم !
خواهش می کنم اگه میشه عکس از این دو مدل رم به من بدید که یک وقت مشکلی پیش نیاد . راستی از این دومارک ReMark یا تقلبی توی بازار هست !؟
لطفا در مورد مسائل امنیتی و تقلبی و ... حداکثر سعی خودتون رو بکنید و من قول می دم اگه کاری از دستم براتون بر بیاد انجام بدم !
راستی جناب کینگ این مسئله Dual خیلی من رو جذب کرده ، آیا این دومارک رم که انتخاب کردم دوال باس هستند ؟
آیا وقتی دوتا رم که مثل همدیگه هستند از همه لحاظ کنار همدیگه سوار کنیم خاصیت دوال هست که بوجود میاد ؟؟
در کل باید بگم که واقعا فروم مرتب و ACTIVE دارید که سریع جواب من رو دادید .
من فکر می کردم که قوی ترین فروم سخت افزار سایت sakhtAfzar.com هست ، اما خیلی وقت هست که اونجا سوال می کنم و جای جواب دادن به کل کل کردن به همدیگر می پردازند !!
Sepecial Thank's !!
KING (02-10-07)
راستی دوستان یک سوال دیگه . یکی از دوستان اعتقاد خاصی داره که در تخصص من نیست اگه میشه صحت اون رو مورد بررسی قرار دهید
ا سلام
در مورد چپست مادربرد شما من تصور ميكنم استفاده از رمهاي 667 يا 800 عملا كارايي اين برد رو افزايش نداده و احتمال ميدم كه برخي مشكلات رو هم همراه داشته باشه . (اين رو زياد مطمئن نيستم)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks