مادربردتون تا 1333رو ساپورت میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mo3tafa98 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده تون تا 1066
برای همین با اینکه رمتون 1600 هست داره روی 1066 کار میکنه.
برای این سیستم پیشنهادم اینه که پردازنده q8400 تهیه کنید قیمتش خیلی مناسبه حدود 200 تومنه، تا باس 1333 هم پشتیبانی میکنه.
یک رم 4 گیگ دیگه هم اضافه کنید کنارش. 1333 هم باشه اشکالی نداره چون بیشتر ساپورت نمیکنه و داون کلاک میکنه. پس هزینه اضافی برای 1600 نکنید.
بهتره اون 2 گیگ خودش رو بفروشید و دو تا 4 بگیرید چون رم 8 این روزا به عنوان حداقلی نیازه.
البته اضافه کنم توی مشخصات مادربرد حداکثر رم رو 4 گیگ نوشته برای حافظه کلی سیستم.
اما از اونجایی که توی رم های قابل پشتیبانی 4 گیگ هر ماژول هم هست و نوشته دوال چنلش هم پشتیبانی میشه (مجموع میشه 8) پس باید پشتیبانی کنه.
من روی این برد گیگا 8 گیگ ننداختم اما ایسوس با همین چیپ نصب کردم و مشکلی نداشت.
میتونید برد رو ببرید بازار کامپیوتر اون جا مغازه هایی هستن که هم پردازنده ای که گفتم رو دارن هم رم ها رو و همونجا خودشون تست میگیرن که مطمن باشید پشتیبانی میشه.
پردازنده های بالاتر هم دیگه قیمتشون خیلی میره بالا و برای این سیستم ارزش ارتقا ندارن و گرونترینشون هم باس 1333 هست.
Core™ 2 Quad Q9650 بالاترین پردازنده ای هست که پشتیبانی میکنه اما به قیمتش نمیارزه.
q8400 همه چی مثل 9400 هست فقط 4 مگ کش داره اما 9400 میشه 6 مگ اما 100 هزار تومن ارزونتره.
q6600 هست با 8 مگ کش اما فرکانس پایین تری داره باس 1066 هست و کلا کندتر هم هست برای همین پیشنهاد ندادم.
احتمال خیلی زیاد فن پردازنده از این پایه کوتاه ها بدون هسته ی مسی یا آلومینیومی باشه در این صورت برای پردازنده های چهار هسته ای بهتره یک فن پایه بلند هسته مسی تهیه کنید اونم قیمتی نداره. سوکت 775
اس اس دی هم که 240 گیگ su650 adata خوبه براش.
خرید اس اس دی سریعتر ساتا پیشنهاد نمیشه چون این برد ساتا 2 پشتیبانی میکنه و مثلا سامسونگ 870 هم بخرید سرعتش فرقی نخواهد کرد زیاد (فقط داشتن دی رم داخلیش کمک میکنه)
گرافیک رو نمیدونم میخواید ارتقا بدید یا نه و اینکه چه بودجه ای در نظر دارید براش.
210 کارت خیلی ضعیفی هست. 1030 میشه روش انداخت.
البته اگه پاور پشتیبانی کنه بهتره به حای 1030 سراع گرافیکای ارزونتر اما قویتر برید مثلا 560 سالم کم کارکرد با 2.5 میشه پیدا کرد یه تومن ارزون تر از 1030 در حالیکه 30 درصد از 1030 هم قویتر هست. مشکلشون اینجاست دو تا 6 پین میخوان.
(البته با تبدیل یه 8 پین به دو تا 6 پین، یا اگه یه 6 پین داره خود پاور، با تبدیل دو تا مولکس به یه 6 پین مشکل رو حل کرد)
یک کارت pci-e usb 3.0 هم پیشنهاد میکنم چون این روزا واقعا به یو اس بی 3 نیازه.
با این ارتقا ها جون تازه ای میگیره و میشه برای کارای معمولی ازش استفاده کرد.
در ضمن بعد ارتقا دیگه باید از سیستم عامل 64 بیتی استفاده کنید. وگرنه رم بالای 4 گیگ دیگه نمیشناسه 32 بیتی






پاسخ با نقل قول
Bookmarks