D J V A H I D (16-09-09), MicroSystem (16-09-09)
D J V A H I D (16-09-09), MicroSystem (16-09-09)
من دیشب تو صادقیه دقیقا عین همین فلش خودمو دیدم، میخاستم برم تو به طرف بگم، گفتم شاید اینی که اینجاست درست باشه، اما من مطمئنم اونم خرابه و یه بنده ی خدایی میاد با قیمت بالا میخره میره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
شما با برنامه پارتیشن مجیک فرمت صفرش کن حجم واقعیش نمایش داده میشه و اینطوری حداقل می تونید یک فلش برای توی ماشین داشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بانه در منطقه مرزی ایران و عراق در استان کردستان قرار داره و زیر شاخه مریوان هستش و به دلیل اینکه در اونجا گمرکی تقریبا وجود نداره و از سلیمانیه عراق جنس وارد میشه همه چیز ارزونه
تازگی ها هم PSP های تقلبی زیاد در اونجا فروش میره و نشانی اون هم اینه که دارای مموری داخلی هستند و توانایی پخش mp4 رو دارند و بازی هایی که از بازی های میکرو هم کیفیت کمتری دارند و وزنی معادل یک mp4 کوچک
این مطلب گفته شد برای اینکه فریب نخورید و جو گیر نشید به قول یه بنده خدایی هیچ ارزونی بی حکمت نیست
New Season
Armin-N (20-09-09), behrouz8 (20-09-09), Extreme (21-09-09), Mehdi_Full (22-09-09), soroush_es (20-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks