حالا 6 تومن خوبه خیلی ها تو تهران این فلشها رو به قیمت 30 تا 40 تومن میخرن و همین مشکل رو دارند . بعضی از تاجرهای ایرانی خوب راههای تقلب رو به چینی ها یاد دادند .
حالا 6 تومن خوبه خیلی ها تو تهران این فلشها رو به قیمت 30 تا 40 تومن میخرن و همین مشکل رو دارند . بعضی از تاجرهای ایرانی خوب راههای تقلب رو به چینی ها یاد دادند .
D J V A H I D (16-09-09), MicroSystem (16-09-09)
|
|
من دیشب تو صادقیه دقیقا عین همین فلش خودمو دیدم، میخاستم برم تو به طرف بگم، گفتم شاید اینی که اینجاست درست باشه، اما من مطمئنم اونم خرابه و یه بنده ی خدایی میاد با قیمت بالا میخره میره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
عضو VIP شهرسختافزار
شما با برنامه پارتیشن مجیک فرمت صفرش کن حجم واقعیش نمایش داده میشه و اینطوری حداقل می تونید یک فلش برای توی ماشین داشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بانه در منطقه مرزی ایران و عراق در استان کردستان قرار داره و زیر شاخه مریوان هستش و به دلیل اینکه در اونجا گمرکی تقریبا وجود نداره و از سلیمانیه عراق جنس وارد میشه همه چیز ارزونه
تازگی ها هم PSP های تقلبی زیاد در اونجا فروش میره و نشانی اون هم اینه که دارای مموری داخلی هستند و توانایی پخش mp4 رو دارند و بازی هایی که از بازی های میکرو هم کیفیت کمتری دارند و وزنی معادل یک mp4 کوچک
این مطلب گفته شد برای اینکه فریب نخورید و جو گیر نشید به قول یه بنده خدایی هیچ ارزونی بی حکمت نیست
New Season
Armin-N (20-09-09), behrouz8 (20-09-09), Extreme (21-09-09), Mehdi_Full (22-09-09), soroush_es (20-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks