soroush_es (16-09-09)
سلام دوستان. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند روز پیش یکی از دوستان رفته بود بانه، یه شهره مرزیه که اجناس توش کمی ارزونن؛
خلاصه این رفیقه ما یه فلش مموری 32 گیگابایتی خرید 6000 تومن، که مارکش هم KingSton هستش.
قبول دارم با این برند چیزه خوبی خریده، اما وقتی وصلش میکنم به کامپیوترم و فایل میریزم روش، وقتی که در میارم و دوباره میزنم یا به کامپیوتره دیگه ای میزنم اینطوری میشه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینطوری:
وولی جالبه که وضعیت اینطوریه، با اینکه کلی چیز ریختم توش و دوباره زدم به کامپیوتر:
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید، در ضمن فلش مموری های دیکه قشنگ کار میکنن و ESET هم به روزه.
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
soroush_es (16-09-09)
|
|
رفیقم من 10 تا از این ها از چین آورد و فکر میکرد عجب خرید خوبی کرده و داد به اینو اون من ندیده بهش گفتم این مشکل داره
همش در مدت 1 ماه سوخت 2 تاش که سالمه مشکل شما رو داره
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
پس واقعا پولمونو ریختیم دور!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (16-09-09), soroush_es (16-09-09)
فلش شما تقلبی هست و پولتونو آتیش زدید !
بابا حداقل یه دلداریی چیزی بده، اینطوری که افسردگی میگیرم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه وقت شما خبر فوت کسیو نده که اولیای دم هلاک میشن...
mohammad1985 (16-09-09)
من شنیدم که این فلاشهای 32 تقلبی حداکثر 512 مگابایت هستش که فقط مینویسه 32 گیگ
منبع خبر هم سایت رایانمهر هستش
Agne (19-09-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
پسر عجب تکنولوژی داره ! خودش Rename هم میکنه !!!
اینم دلداری :دی
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
Agne (19-09-09), MicroSystem (16-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بابا تنتون سالم باشه ... ديگه 6 تومن چي بهت ميدن اينروزا بنده خدا ؟! آتيش زدن و دور ريختن چه معني ميده !؟ از اين موارد واسه هر كي پيش مياد ... كه بايد واسه دفعه بعدي هر شخص تجربه بشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اي كاش 512 بودند 256 هستند معمولا
البته يه روشي هست كه شما اينها رو به همون 256 بر گردونيد ولي اون موقع كول ديسك 256 مگ رو خريديد 6 تومن.
Agne (19-09-09)
کاربر شهرسختافزار
فلش مموری با این ظرفیت برند خوبش 70 - 80 هزار تومان حتی اشغال چینیش هم 30 تا 40 هزار تومان وقتی رفیق شما همچین چیزی می خری 6000 تومان یعنی کمتر از یکدهم قیمت واقعی نباید به پرسه از خودش چرا باز اگر یه 2 گیگ خریده بود یه چیزی اما 32 گیگ 6 هزار تومان نمی دونم چی فکر کرده رفیقتون.
Agne (19-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks