شهریار جان در اسلات های 1-2-3 به هیچ وجه بوت نمی شه!! امتحان کردم الان بازم! رو 4 گیر داره... الان بالا اومد ولی می دونم گیر داره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل برای من از همون ابتدا بود... ولی جدی نگرفتم! کرش سیستم عادی هست ولی بدون اوور هم من با این مشکل مواجهم... !!
کیت نامبر 16DF3 افتاده بود دستم که از دست دادم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون شایان جان ولی این رمها از همون اول این مشکل رو داشتن... احساس می کردم گاها بدون دلیل رو 1200 سیستم بوت نمی شه!! ولی فکر نمی کردم مشکل از رمها باشه... یعنی به ذهنم نمی رسید!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه اینکه شایان جان من زیاد ولتاژ ندادم! همش 2.45 بوده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مورد هم 2.5 البته رمها رو با 2تا فن 8سانت خنک می کردم...

Bookmarks