سلام علی جان ببخشید که دیر آمدم ولی دست پر آمدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به این عوامل توجه کن و چک کن

هیچ سیمی از پاور داخل کیس نباشه یعنی مثل من نچپونشون بالای درایو سی دی
سیم های شاخه 12 رو اگر تا کردی باز کن بازم مثل من هشتا تا نزن بهشون
بایوست رو بصورت کامل بروز کن و از طریق Ez Flash

میدونی دلیلش چیه ؟
نمیدونم در جریان بودید یا نه یک مدت همین بلایی که سر تو آمده سر منم امده بود و من فکر کردم مینم قاطی کرده سیستم جوری بود 1 روز توی تست بود هیچیش نشد ما خاموشش کردیم دیدیم بالا نمییاد و مانیتور اصلا تصویر نمیده
علت رو توی نت جویا شدم و به نتایجی رسیدم اگر توی سایت ایسور قسمت خودمون رفته باشی دیدی آخرین بایوس رو زده Fix the System may show "Failed to flash!" in CrashFree

این قضیه موقعی اتفاق میفته که یک بار بایوس جدید رو ریخته باشی و دوباره بعد به نسخه های قبل تغییر داده باشی ( حالا چرا بعد از مدتی اینجوری میشه خدا داند ) ولی چیزی که مشخصه اینه که باید بایوس بصورت کامل بروز بشه

موارد مورد نیاز یک عدد فلش دیسک با حداقل 10 مگابایت فضای خالی
فایلهای مورد نیاز : از لینکی که میگذارم دانلود کن ( پسوردش رو برات پیام خصوصی کردم )
سیستم رو ریست کن و برو توی قسمت EZ Flash و بایوس رو انتخاب کن
وقتی بایوس ریخته شد دفعه اول شاید همون مشکل بیاد سراغت یعنی تصویر ندادن مانیتور و یا بوق ممتد و لی مشکلی نیست اگر هم که ازت خواست بایوس رو تنظیم کنی برو داخل بایوس و فقط تنظیمات پیش فرض رو ذخیره کن و دست به هیچی نزن

بعد از اینکه وارد ویندوز شدی سیستم رو خاموش کن ( ریست نکن ) بعد دوباره روشن کن

انشالله که درست میشه

دانلود فایل

موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خیلی ممنون امیر جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خیلی زحمت کشیدی عزیز ولی متاسفانه درست نشد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تک تک کارهایی که گفتی رو انجام دادم ولی انگار مشکل از رمهاست... نمی دونم بحث سازگاری رم با بوردم مطرح می شه یا نه...؟؟

بهر حال از پست رفتم رمها رو پس گرفتم الانم باید ببرم بدم پست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

با سپاس...