سلام
ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم برای چی اینکار رو بکنم؟
حدودا خیلی هاشونو یادمه
Printable View
سلام
ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم برای چی اینکار رو بکنم؟
حدودا خیلی هاشونو یادمه
اگر به هارد شک دارید بکاپ بگیرید و اگر از بابت هارد الان خیالتون راحت شده و به نظرتون مشکلی نداره بکاپ نگیرید
من نمیتونم بصورت قطعی هیجی بگم چون نه با هارد شما سرکار دارم و نه وضعیت سیستم شما رو میدونم
از این رو فقط این حرکت وابسته هست به خود شما که چه تصمیمی اتخاذ کنید
سلام به شما دوستان عزیز. من یه هارد وسترن دیجیتال یک ترابایت black خریدم اما یه صدای خر خر میکنه میخواستم بدونم که این صدا طبیعی است یا نه ؟ و در آخر آیا این هارد خوبی است یا نه ؟ اگر اطلاعاتی در مورد این هارد دارین خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید. راستی شنیدم که این هارد دو هد داره آیا درسته یا نه ؟ ممنون میشم توضیحاتی بدین . با تشکر از شما دوستان و اساتید محترم و گرامی
هاردتونو یکبار def کنین.
راست کلیک روی هر درایو و properties-tools-chek
نباید صدا بده.
هارده خوبیه.
اگر درست نشد ببر گارانتی اگر هنوز داره.
سلامنقل قول:
صدای خر خر این مدل طبیعیه ( به شرطی که خیلی زیاد نباشه ) و جزو هاردهای پر صداست
هارد خوبیه و سرعت و طول عمر مناسبی داره
اگر اشتباه نکنم این هارد 2 پلیت و 4 هد داره
سلام به دوست عزیزم جناب آقای نیما . از شما متشکرم به خاطر جوابهای خوبی که میدین منو شرمنده خودتون میکنید.
میتونم بپرسم که پلیت به چه معنی هست ؟ آیا هارد بهتر از این هم وجود داره اگه امکان داره مدل و برندش رو لطف کنید ؟
در مورد رم هم سوالی داشتم اینکه آیا رمهای کروشیال خوبند یا نه ؟ یه مدل بدون هیت سینگ یکی از بچه های بازار بهم معرفی و تعریف کرد من هم خریدم اما نمی دونم چرا به دلم نمیشینه و فکر میکنم خوب نباشه اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید و توضیحاتی در مورد این رم . ( کروشیال 2 عدد 2 گیگ 1333 ) .
با تشکر فراوان از شما دوست و استاد خوبم
راستی فراموش کردم. هاردی که گفتم زمانی که پوشه ای باز میکنی یا اطلاعاتی رو میخونه خر خر صدا میکنه و وقتی پوشه عکسی رو میخوای باز کنی اگه تعداد پوشه ها زیاد باشه زمان می بره تا باز کنه آیا طبیعی است یا نه ؟ احساس میکنم سرعتش نسبت به هاردهای معمولی یکی است اما توی کپی سرعت خوبی داره ؟
خواهش میکنم گرامینقل قول:
لطفا یه تاپیک جدید باز کنید که مطالبتون با تاپیک دوستمون تداخل نکنه