سلام
مدل ST32000542AS
از ظهر تا حالا صدا نداده کلا بعضی وقتها میده بعضی وقت ها نه (الان فن ها خاموشه درب بازه)
خب حالا چیکارش کنم؟
ممنون
Printable View
سلام
مدل ST32000542AS
از ظهر تا حالا صدا نداده کلا بعضی وقتها میده بعضی وقت ها نه (الان فن ها خاموشه درب بازه)
خب حالا چیکارش کنم؟
ممنون
عزیز اگر از ویندوز 7 استفاده میکنی برو توی تنظیماتش قسمت تغزیه و خاموش شدن هارد بعد از یک زمان رو غیر فعال کن
هارد شما سری LP هست و هارد های سری LP بخاطر اینکه هارد های پایدارتری باشند قابلیت تغییر دورو دارند
بعضی مواقع دورشون بالا پایین میشه و یک صدای تک تک میدن بعضی مواقع هم هد پارک میشه که این قضیه توی ویندوز هفت قابل کنترل تر هست
در کل زیاد نگران نباشید چون من 1.5 ترابایتیش رو دارم و هارد خوبی هست
موفق باشی
ممنون خیالم راحت شد
اما اون تنظیم برای خاموش شدن هارد بعد از چند دقیقه خود به خود خاموشه چون من برای درایو c یک ssd گرفتم
اونو روشن کنم بهتره؟ از این نظر میگم زیاد کاری به این هارد ندارم (اما وقتی مثلا نرم افزار اورست باز میشه اتوماتیک روشن میشه)
بازم ممنون
هارد من هم بعضی وقت ها بو ق بوق میکنه.مطمئن هستم که صدا از هارد هست.فکر کنم مشکل از برقش باشه . آخه وقتی کابل برقش رو عوض می کنم برای یک مدت درست میشه.مدل هارد من ST3500410AS هست. لطفا نظر بدهید .مرسی.
سلام
فک کنم از همون کایلشه البته به پاور هم ربط داره
همین دو روز پیش یک سیستم هاردش صدا میداد (فک کنم خودش صدا میداد اولین باری بود که میدیدم هارد بیپ می کنه) خاموش کردم کابلشو قعط کردم دوباره زدم درست شد
البته بدسکتور هم گرفته بود
اینی که من میگم هارد 250 مکستور هست
اونی که تیک تاک می کرد 2 ترابایت بود که نمی دونم چطوری درست شده خودش الان صدای من نمی فهم ازش
دوست عزیز کابل برقش رو که عوض می کنی برای یه مدت درست میشه ولی بعد از چند روز دوباره بوق بوق می کنه. به نظر شما پاور رو عوض کنم. چه پاوری خوبه. درضمن زیاد هم گرون نباشه.مرسینقل قول:
کابلهای برق ساتا 2 مدل هستند 4 و 5 سیمهنقل قول:
اگر کابل شما 4 سیمه باشه و سیم نارنجی رو نداشته باشه میتونه مشکل ساز باشه و طول عمر هارد رو هم کم میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کابل برق استاندارد باید اینجوری باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزیز کابل برقش رو که عوض می کنی برای یه مدت درست میشه ولی بعد از چند روز دوباره بوق بوق می کنه. به نظر شما پاور رو عوض کنم. چه پاوری خوبه. درضمن زیاد هم گرون نباشه.مرسی
اول بگید این پاورتون چیه
شما چطوری برق پاورتون رو عوض می کنید؟ یعنی تبدیل ide به ساتا میزنید برای برق؟ اگه این کار رو می کنید که به هیچ وجه همین طور که نیما خان گفتند استفاده نکنید چون برق 3.3 ولت به هارد نمیرسه
حق با شماست . الان که نگاه میکنم برق رو از این تبدیل به کابل برق ساتا که 4 سیمه هست استفاده کردم. البته پاورم برق ساتا از نوع استاندارد که 5 سیمه هست داره. الان اون رو وصل می کنم ببینم مشکل برطرف میشه یا نه. ایشالا که مشکل بر طرف بشه . مرسی از اساتید بزرگ
اگه هاردت صدا میده امکان داره زربه دیده باشه اول چک دیسکش کن بعد دیفراگش کن البته کل درایواتو. اگه مشکلت برترف نشد به فکر پاور باش