کسی نیست جواب بده؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
یکی از دوستان سیستمشو ریست کرده و حالا دیگه وقتی روشنش میکنه از هاردش صدای تق تق میاد و ویندوز بالا نمیاد
لطفا منو راهنمایی کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسی نیست جواب بده؟
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز به احتمال زیاد هارد ضربه خورده و سیلندرش آسیب دیده !!!
کاربر شهرسختافزار
یعنی قابل تعمیر هست؟
میشه یه جوری اطلاعاتش رو کپی کرد؟
صدای هارد به صورتی بود که از پشت تلفن به راحتی شنیده میشد!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل این که هدش مدام در حال رفت و برگشت بود!
لطفا اگه قابل تعمیر هست راهنمایی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
خیر بنده هنوز سیستم رو ندیدم:دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور رو عوض کنم؟ یا فقط کابلشو؟
اگه مشکل از برق نباشه قابل تعمیر هست؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
اولین احتمال به کابل برق ورودی مربوط میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashki1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یه خروجی برق دیگه امتحان کنید ، بعد یه پاور مطئن دیگه و در نهایت مشکل اگه از برد هاردتون باشه ، به راحتی قابل حله ولی اگه سیلندرهای های هارد که به نظرم احتمالش خیلی کمه که آسیب دیده باشه ( اگه واقعاً کیستون تکونی نخورده باشه که باعث ایجاد ضربه روی هارد شه ) که مونده به تعمیرکارش که فکر می کنم کمتر کسی پیدا شه و هزینه بالائی رو خواهد داشت ) ...
ashki1373 (23-10-10)
کاربر شهرسختافزار
این چند وقت کیس رو زیاد جابه جا کرده بود و فکر میکنم ضربه خورده باشه...
ولی قبلش که کار میکرد و بعد از ریست کردن این مشکل پیش اومده
من بعدا خودم میبینم و همینجا اعلام میکنم...
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام
من هارد رو گرفتم
وقتی وصل میکنم حتی توی مراحل بالا اومدن ویندوز هم میره ولی یه دفه صدایی مثل تیک تاک ساعت میده! و صفحه سیاه میشه
با نرم افزار hdd regenerator میخواستم ببینم میشه کاریش کرد یا نه اولش راحت جلو رفت ولی سر یه سکتور خاص گیر میکنه و اینطوری میشه!!
لطفا راهنمایی کنین میشه درستش کرد؟
هارد هم diamondmax 10 هست
آخرین ویرایش توسط ashki1373 در تاریخ 29-10-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
کسی نبود جواب بده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks