من یک هارد 80 مکستور دارم که نمی دونم به چه دلیل اینطور شده بالا نمی یاد اینم بگم که وقتی روشن می کنم تق تق صدا می ده . البته من فقط می خوام اطلاعاتشو بکشم بیرون آیا جایی این کار را می کنه ممنون می شم ؟
کاربر شهرسختافزار
من یک هارد 80 مکستور دارم که نمی دونم به چه دلیل اینطور شده بالا نمی یاد اینم بگم که وقتی روشن می کنم تق تق صدا می ده . البته من فقط می خوام اطلاعاتشو بکشم بیرون آیا جایی این کار را می کنه ممنون می شم ؟
|
|
شما می توانی با برنامه Norton Ghost از درایو هات بک آپ بگیری و زمانی که هاردت درست شد این بک آپ رو روی درایو هات Restore کنی !
کاربر شهرسختافزار
منم همین مشکل را با هارد 250 مکستور داشتم فرستادم گارانتی بعد از 2 ماه اومد اما اطلاعاتش پاک شد!
هر کار میکنی فقط گارانتی نفرستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Trance (26-02-08)
کاربر شهرسختافزار
با سلام ما هم با 7 & 8 تا هارد مکستور همین موردو داشتیم 100 در 100 بردشون سوخته چون این سریاش واقعا اشغاله و مشکل شما با این روش حل میشه این که یه هارد از همون مدل داشته باشی و بردشو بندازی روی هارد خودت و از این به بعد هارد سامسونگ بخر و فن هاردم یادت نره در زمن اگه همون کاره بالارم کردی روی هارد فن هارد ببند چون اون بردم ممکنه بسوزهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks