ripek (15-02-10)
کاربر شهرسختافزار
درود به دوستان گرامی
من یه جفت رم GEIL- Dual Channel 4GB - 1066-2x2GB دارم مادر بوردم هم GIGABYTE - EP45-UD3L هست ولی دیشب که دقت کردم فرکانس رم 400 بود که میشه باس 800 و نرم افزار ها هم رم رو PC2 - 6400 میشناختن که میشه مدل ژل با باس 800 ولی فروشنده به من رم 1066 فروخته بود این موضوع رو با نیما مطرح کردم تصمیم گرفتم فردا برم دک و پوز فروشنده رو بیارم پایین که نیما گفت بعضی از مادربورد ها رم هایی با باس 1066 رو نمیشناسن و باید دستی بهشون شناسوند،نرم افزار ها هم همینطور،من رم رو در آوردم پشتش رو که نگا کردم دیدم نوشته PC2 - 8500 و CL=6-6-6-18 و سریالشم gx22gb8500c6usc بود که مشخصات رم ژل با باس 1066 هست،حالا چند تا سوال دارم
1-چرا نرم افزارها اونو با یه مدل پایین تر میشناسن؟6400 ایا ممکنه باس رم 800 باشه؟
2-وقتی توی ستاپ مقدارها رو دستکاری کردم به این صورت شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد SPD هایی که قرار میدادم یه سری مقدار مختلف داشت که نمیدونستم کودومش رو بذارم،من اولیش که فرکانس رو به 1066 رسوند گذاشتم3.20B بقیشم همونطوری که روی رم نوشته بود گذاشتم 18-6-6-6:
مقدار های دیگه رو امتحان نکردم،این مقدارها چه فرقی با هم دارند؟
بعد نرم افزارهای مختلف هم همون 6400 میشناسنش،ایا میشه بهشون اعتماد کرد؟
بعد این رم اگر باسش 1066 باشه حداکثر تا چقدر میشه به صورت پایدار اورکلاکش کرد؟
حالا من موندم این وسط نمیدونم رمه PC2 - 8500 هست یا PC2 - 6400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Hamid2547 در تاریخ 15-02-10 انجام شده است
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
ripek (15-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
توی بعضی از فوروم ها خوندم گفته شده بود برای اینکه بعضی رم ها 1066 شناخته بشن باید ولتاژ بیشتری داد،و ولتاژی که بیشتر مادربورد ها به صورت دیفالت(1.8)به رم میدن کافی نیست،من بقیه ی تنظیمات رو به حالت اول برگردوندم و ولتاژ رو تا 2.4 بردم ولی بازم 1066 شناخته نشد از 2.4 دیگه بالا نبردم،ترسیدم بترکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.tomshardware.com/forum/26...ect-board-8500
http://www.tomshardware.com/forum/26...66-motherboard
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
ripek (15-02-10)
اگه رم شما این باشه باید توی بیوس 2.0V برای رم تنظیم کنید و 1.8 پیشفرض کم هست
PC2-8500 DDR2-1066 C6 ULTRA SINGLE CHANNEL
Hamid2547 (15-02-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست من من هم دقیقا" همین مشکل را داشتم با همین مدل رم مادر بردم هم گیگابایت ep45dq6 است.
من ولتاژ رم را روی 2.2 v قرار دادم . بعدا bios رو هم آپدیت کردم مشکلم برطرف شد موفق باشی.
Hamid2547 (15-02-10)
کاربر شهرسختافزار
اره رم من همین هست،ولتاژ رو هم دستکاری کردم ولی بازم همون 800 میشناخت،حتی ولتاژ رو تا 2.4 رو هم بردم،یه سوال؟فقط با بالا بردن ولتاژ باید رم رو 1066 بشناسه یا باید حتما بقیه ی چیزها رو هم دستکاری کرد؟چون من با دستکاری کردن اون 18 6 6 6 و SPD رم رو به 1066 کردم ولی خوب فقط فرکانسش 533 شد ولی هنوز 800 میشناختش،عکس CPUZ رو ببینید منظورمو میفهمیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ایا اپدیت کردن بایوس لازمه؟نمیشه همینطوری دستی فرکانس به به اون اندازه رسوند؟این کار مشکلی درست نمیکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dvbpersian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
بایوس رو هم اپدیت کردم ورژنش اف چهار بود به اف نه که اخرین ورژن بود اپدیت کردم ولتاژ رو هم 2 گذاشتم ولی بازم رم رو باس 800 میشناسه البته مقادیر دیگه رو تغییر ندادم جریانش چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کسی راه حلی نداره؟اون مقدارهای چهارتایی رو چی بذار؟ من گذاشتم 18 6 6 6 و SPD رو هم گذاشتم 3.33 C این مقادیر A B C D تو SPD چه فرقی دارند؟الان فرکانس رو 1111 هست ولی حرارت بقیه ی قطعه ها مثل سی پی یو و.. هم بالا رفته
حمید جان ۲-۳ روزه ما رو فیلم کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تون اسکرین شات cpu-z که در پست اوله که کلاک رو داره 1066 نشون میده ( 533 ) مشکل چیه ؟
Hamid2547 (16-02-10)
کاربر شهرسختافزار
خوب اون رو زمانی عکس گرفتم که مقادیر چهارگانه رو تغییر دادم، و همینطور SPD رو،در حالی که بقیه میگن با تغییر ولتاژ و اپدیت بایوس باید درست بشه،در ضمن قسمت SPD سی پی یو زد رو دقت کنید،هنوز اخرین فرکانس روی 400 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks