قاعدتا نباید این مشکلات پیش بیاد...ولی در مورد Raid کردن اون یه سری سوالات و مشکلاتی دارم .. برای اولین بار وقتی سیستمو Raid1 کردم ویندوز یکی در میون بالا میومد .. نمیدونم دلیلش از کجاست ..
شما آخرین درایورهای RAID مادربردتون رو موقع نصب سیستم عامل لود کردید؟
مسلما نمیشه،آیا با Raid1 میشه کل حجم 2 هارد رو حفظ کرد یا نه ؟
شما حتی اگه 5 هارد 500 گیگابایت رو هم با هم RAID 1 کنید در نهایت 500 گیگابایت فضا خواهید داشت و اطلاعات بصورت Mirror روی همه هاردها ذخیره خواهند شد.
شما از هر نوع RAID ای که استفاده کنید موقع Setup کردن RAID Array ها اطلاعات هاردتون پاک میشه. باید یک Backup ازشون تهیه کنید.آخه من 2 تا هارد 500 SATAII دارم که توی یکیشون اطلاعات هست
قاعدتا نباید این مشکلات بوجود بیاد، شما بهتره دقیقا طبق راهنمای دفترچه مادربردتون عمل کنید و از آخرین درایورها استفاده کنید.در مورد Raid هم میخواستم بدونم چطوری میتونم رید کنم بدون این مشکلات
این صحبت درست نیست!با دو هارد معمولا رید 0 .
میبندند
نیاز کاربر تعیین می کنه از RAID 0 استفاده بشه یا RAID 1 . ولی استفاده RAID 0 بیشتر از RAID 1 هست بین عموم کاربران.
این صحبت هم صحیح نیست!در این نوع شاهد هیچ بهبودی در كارآیی كامپیوتر نیستیم. بلكه در این نوع با ایجاد یك كپی دقیق یا قرینه از اطلاعات هارد درایو اول روی هارد درایو دوم به طور بلادرنگ، میزان خرابی به حداقل ممكن رسیده است.
درسته که سرعت Write در RAID 1 کمی پایین تر از حالت معمولی با یک هارد است، ولی سرعت Read کاملا افزایش پیدا می کنه چون اطلاعات از روی چند هارد خوانده می شوند.

Bookmarks