سلام من یک هارد IDE رو با تبدیل IDE به USB تبدیل کردم .حالا می تونم روی اون ویندوز نصب کنم یا نه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام من یک هارد IDE رو با تبدیل IDE به USB تبدیل کردم .حالا می تونم روی اون ویندوز نصب کنم یا نه؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirshahr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مادربردتون خیلی قدیمی نباشه و امکان بوت از روی usb را داشته باشه بله میتونید
Over_Cracker (21-10-12), vandelin (21-10-12)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطوری میشه توضیح بدین.
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
سلام.میشه توضیح بدی چطوری روش ویندوز نصب کنم .قابلیت یوت از usb رو داره ولی هنگام نصب ویندوز مرحله ای که باید درایو نصب رو انتخاب کنم هاردمو پیدا کرده ولی به عنوان درایو ویندوز قبول نمیکنه.
کاربر شهرسختافزار
سلام
تو این تاپیک کامل توضیح دادم براتون ، کجای کار مشکل دارید ؟
Over_Cracker (23-10-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. چطور از تو لینوکس (ubuntu 12.04.1) این کارو بکنم.
ویندور و اوبنتو فرقی نمیکنه اگر هارد دیتیکت بشه باید بتونه روش نصب کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirshahr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید هارد شما حچم لازم را نداره یا پارتیشن آن مناسب نیست
پارتیشن را پاک کنید و مجددا ایجاد نمائید ( البته اگر اطلاعاتی روش ندارید )
موقع نصب چه اروری میده ؟
Over_Cracker (23-10-12), vandelin (24-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks