سلام
فکر نمی کنم تفاوتی باشه
ولی مدل مادربردتون رو ذکر کنید تا از سایت سازندش یه بررسی هم بکنیم
با سلام
دوستان بنده یک کیس جدید خریدم که این کیس روی سقفش و قسمت جلوی کیس hot-swap داره که برای نصب هارد های 3.5" بهش نیاز دارم .
باید پورت ساتای hot-swap ها رو به پورت های ساتای مادربردم وصل کنم ولی خودم 3 تا هارد دارم و یه دی وی دی رام که 4 تا پورت های صورتی رنگ رو اشغال کرده !
تصویر زیر از پورت های ساتای برد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون پورت های مشکی رنگ چه فرقی با پورت های صورتی رنگ داره ؟
میتونم از اون ها استفاده کنم ؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
green day (22-05-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از توجهتون
بفرمایید این هم لینک :
http://www.asus.com/Motherboards/AMD...HT_DeluxeHDMI/
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green day برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ مشکلی نداره ، با خیال راحت استفاده کنید.
green day (22-05-11)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متشکرم
نگفتید پورت های مشکی چه تفاوتی با اون پورت های صورتی رنگ داره ؟
عضو VIP شهرسختافزار
اگر اشتباه نکنم و همونطور که توی عکسی که از سایت گرفتم ، این چهار پورت تو حالت IDE mode هسند و برای استفاده از دو پورت مشکی توی بایوس باید حالت AHCI رو فعال کنید. ahci سرعت و پرفورمانس بالاتری داره ، ولی ممکنه ویندوز توی این حالت بوت نشه ، یا اینکه درایوهاتون دیتکت نشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green day برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر اساتید در این مورد نظر بدن ممنون میشم
green day (22-05-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
پورت های مشکی sata 3(6gbp/s) هستند و پورت های صورتی sata2(3gbp/s
ممنون از پاسختون دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad64tx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من این برد رو سال 86 خریدم ، برد های اون موقع که ساتا 3 نداشتن !!!!
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad64tx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به انجمن خوش اومدید
نه دوست عزیز ؛ اشتباه نکنید
به این صورت نامگذاری شده و همونطور که گفتم چهار پورت بصورت IDE mode و دو پورت هم با پرفورمانس بالاتر با فعال کردن گزینه AHCI هستند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks