سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad-313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی درسته
رم ddr باید ضرب در 2 بشه
133382=2666
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان من یه سیستم جمع کردم پارسال یه رم 16 gb تک کاناله گرفتم با فرکانس 2666. وقتی با برنامه cpu-z مشخصات رم نگاه میکنی اونجا فرکانس رم نوشته 1333 میخواستم بدونم الان سیستم با فرکانس 2666 کار میکنه یا 1333 ؟ و اینکه اگه بخوام یه موقعه یه رم دیگه اضافه کنم حتما باید اون رم با فرکانس 2666 باشه یا میشه یه رم با فرکانس متفاوت اضافه کرد؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad-313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی درسته
رم ddr باید ضرب در 2 بشه
133382=2666
mamad-313 (21-01-20), SajjadKhati (21-01-20)
کاربر شهرسختافزار
ممنون. اخه یجا یکی از دوستان گفته بود به خاطر اینکه پیکربندی رم تک کاناله است سیستم با فرکناس 2666 کار نمیکنه و برای اینکه با فرکانس 2666 کار کنه حتما باید از دو ماژول 2 تا 8 مثلا بزاری رو سیستم. میخواستم ببنیم درست میگفت اون دوستمون یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر اشتباه گفتند . چنین چیزی که گفتند نشون دهنده عدم سواد کافی گوینده مطلب است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad-313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم های ddr در اکثر نرم افزارها باید ضرب در 2 شوند .
mamad-313 (21-01-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks