سلام اساتید من ی مادربرد خریدم که روش نوشته رم دوال چنان باس2133 میخام بدونم اگه من یه رم تک کاناله با باس 2400بندازم مشکلی پیش میاد
کاربر شهرسختافزار
سلام اساتید من ی مادربرد خریدم که روش نوشته رم دوال چنان باس2133 میخام بدونم اگه من یه رم تک کاناله با باس 2400بندازم مشکلی پیش میاد
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farhadzxc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال را دقیق بنویسید .
نوع مادربرد
رم فعلی
باید رم مشابه تهیه کنید تا مشکلی از لحاظ سازگاری پیش نیاد . بهتره هر دو رم 2133 باشد یا هر دو 2400
کاربر شهرسختافزار
مادربردی ک سفارش دادم هنوز نرسیده مدلش a10n 8800e بایو استار از دیجی کالا سفارش دادم متاسفانه رم 2133 نداره من 2400سفارش دادم
کاربر شهرسختافزار
مادربردی ک سفارش دادم هنوز نرسیده مدلش a10n 8800e بایو استار از دیجی کالا سفارش دادم متاسفانه رم 2133 نداره من 2400سفارش دادم
باید تست کنید . ممکنه اذیت کنه وممکنه هم کار کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farhadzxc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی همیشه به یاد داشته باشید رم مشابه تهیه کنید .
Hoosha (24-05-20)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید یه سوال اینکه من الان روی مادربوردم رم زیر را دارم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Kingston Quad Channel 32GB 2400MHz DDR4 CL15
می خواهم افزایش رم بدهم. اگر این رم کروز را بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟ CL17 است و سرعت همان 2400 است.
مدل مادربورد
MSI X99ASLI plus
شما خودتان پیشنهاد بهتری دارید؟
یک سوال دیگر اینکه در مادربوردی که نوشتم همه اسلات های رم همرنگ هستند. من رم ها را یکی در میان گذاشتم که Quad شود. درست انجام دادم؟
|
|
دو رم متفاوت هیچ تضمینی برای درست کار کردنشون نیست . لینکی که گذاشتید باز نمیشه فکر میکنم شانس شما با رم معتبر تر بیشتر باشه مثل کروشیال 2400 cl17برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pronetin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله البته دفترچه مادربرد رو چک کنید . هر دو طرف باید به صورت یکی در میان پر شود .
کاربر شهرسختافزار
این لینک صحیح است:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات، قیمت و خرید رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 2400 مگاهرتز CL17 کروز مموری مدل RAMPAGE III ظرفیت 32 گیگابایت | دیجیکالا
اگر کار نکنه چی میشه؟ سیستم هنگ میکنه یا کرش میکنه یا ریست میشه یا کندی میخوره؟ آخه خیله بده پول بدی بعد هیچی به هیچی!
دقیقا لینک زیر مشابه رم فعلی سیستم ام هست ولی تک کاناله هست و ضمنا خیلی گویا مدل تقبلی تو بازار هست و XMP یا نداره یا 2400 نیست یا در کل تقبلی است. جای مطمئن هم نمی شناسم.
مشخصات، قیمت و خرید رم کامپیوتر کینگستون مدل HyperX Fury DDR4 2400MHz CL15 ظرفیت 8 گیگابایت | دیجیکالا
کاربر شهرسختافزار
الان دو رم زیر از یک مدل و نوع هستند؟
مشخصات، قیمت و خرید رم کامپیوتر کینگستون مدل HyperX Fury DDR4 2400MHz CL15 ظرفیت 8 گیگابایت | دیجیکالا
مشخصات، قیمت و خرید رم کامپیوتر کینگستون مدل HyperX Fury DDR4 2400MHz CL15 ظرفیت 32 گیگابایت | دیجیکالا
اگر باشند میرم دو تا ۸ گیگ میخرم که لا اقل مطمئن تر باشد.
هایپر ایکس به شدت فیک زیاد داره .نمیشه این برند رو پیشنهاد داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pronetin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pronetin (26-06-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks