سلام دوستان من میخوام اطلاعات یه هارد ساتا رو به یه لپ تاپ انتقال بدم به نظر شما بهترین راه استفاده از پورت esata لپ تاپ هست؟؟؟
کابلش پیدا میشه؟؟؟
سلام دوستان من میخوام اطلاعات یه هارد ساتا رو به یه لپ تاپ انتقال بدم به نظر شما بهترین راه استفاده از پورت esata لپ تاپ هست؟؟؟
کابلش پیدا میشه؟؟؟
|
|
هم از تبدیل sata to usb میتونید استفاده کنید که سرعت پائینی داره و هم از کابل esata که سرعتش تقریبا با سرعت هارد یکیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid4310 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کابل رو سال گذشته گرفتم حدود ۱۵ تومن خریدم
majid4310 (27-08-10)
عضو VIP شهرسختافزار
بهترین و مطمئن ترین راه استفاده از کارت شبکه هست ، شما دو تا سیستم رو با یه کابل شبکه بهم وصل کنید و بعد هر چی که دوست داشتین ترنسفر کنید( بدون پرداخت هزینه اضافی برای خرید کابل ها )(( البته اگه سیستم دومی دم دستتون باشه )وگرنه همون کابل esata بهترین راه هست
نیما جان منم یکی از این تبدیل های ساتا / IDE به USB دارم واقعا کار راه بنداز هست ، با کارت شبکه هم میتونید اینکار رو بکنید .هم از تبدیل sata to usb میتونید استفاده کنید که سرعت پائینی داره و هم از کابل esata که سرعتش تقریبا با سرعت هارد یکیه
البته اگر لپ تاپ شما لن گیگابیت داشته باشه و دسکتاپ شما هم ساپورت کنه سرعت تئوری تقریبا 2 برابر USB میشه . ( 1000Mbps / 480Mbps )
در غیر این صورت 1/4 میشه !
آخرین ویرایش توسط Pami در تاریخ 28-08-10 انجام شده است
Fastest in Iran
nima_hl (28-08-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks