با سلام خدمت همه دوستان.
مشخصات سیستم:
cpu: intel g620
mb: giga s2-pv
ram: kingmax 4g 1333
خوب دوستان سوالم این هست که اگه من یه رم 4 کینگ مکس دیگه به سیستم اضافه کنم حالت دوال چنل فعال میشه و پهنای باد زیاد میشه یا خیر؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت همه دوستان.
مشخصات سیستم:
cpu: intel g620
mb: giga s2-pv
ram: kingmax 4g 1333
خوب دوستان سوالم این هست که اگه من یه رم 4 کینگ مکس دیگه به سیستم اضافه کنم حالت دوال چنل فعال میشه و پهنای باد زیاد میشه یا خیر؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله اگه رمهارو یک در میان بندازید فعال میشه
badboy11 (08-02-13)
کاربر شهرسختافزار
برد من فقط 2تا اسلات برای رم داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی تو مشخصات برد این گزینه رو داره:
Dual channel memory architecture
آخرین ویرایش توسط badboy11 در تاریخ 07-02-13 انجام شده است
Rezasam1 (08-02-13)
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ، فقط هنگام خرید کاملاً دقت کنید که مشخصات رم جدید با رم قبلی یکسان باشه(مثل ظرفیت و باس و تایمینگ)
کاربر شهرسختافزار
یعنی برد من که فقط 2 تا اسلات داره مشکلی نداره؟ اخه میگن باید یکی در میون جا بخورن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (08-02-13)
سلام دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز دل همونطور که خودتون فرمودید مادربرد شما از تکنولوجی دوال چنل پشتیبانی می کنه ، شما هر دو رم رو در دو اسلات کنار هم بذارید ، به صورت اتوماتیک دوال چنل میشن .
برای استفاده از تکنولوجی دوال چنل هم همونطور که استاد مهرداد فرمودنتد باید هر دو رم از همه لحاظ ( باس و تایمینگ و ... ) یکسان باشن و هر دو رم داخل دو تا اسلات کنار هم باشن .
یکی در میون جا انداختن رم باعث غیر فعال شدن تکنولوجی رم ها میشه .
اصولآ رم ها رو یکی در میون جا بندازیم میشه Single Channel ، دو تا کنار هم میشه Dual Channel و سه تا کنار هم اگر مادربرد پشتیبانی بکنه میشه Triple Channel .
It's Better To Die On Your FEET Than To Live On Your KNEES
badboy11 (08-02-13), mehrdad_ab (09-02-13), Rezasam1 (08-02-13)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks