درود
هارد اکسترنال بنده به صورت رایت پراتکت درومده و نه فایلی کپی میشه و نه حذف.چیکار کنم از حالت رایت پراتکت خارج بشه؟؟؟
مدل Seagate Expansion 500 GB
درود
هارد اکسترنال بنده به صورت رایت پراتکت درومده و نه فایلی کپی میشه و نه حذف.چیکار کنم از حالت رایت پراتکت خارج بشه؟؟؟
مدل Seagate Expansion 500 GB
|
یک شات از وضعیت هارد با برنامه minitools بگذارید . ظریفت هارد شناسایی میشه یا ظرفیت رو صفر میزنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milkyway برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ظرفیت و ... مشخصه فقط موقعی که بخوام فایلی رو حذف کنم نه دکمه کیبورد Del کار میکنه و نه در راست کلیک گزینه Delete وجود داره. موقعی که میخوام فایلی توش کپی کنم نمیشه و خطای Write Protected میده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با روش بالا از حالت رایت پرتکت خارج کنید . باز جواب نداد یک برنامه بهتون میدم با اون فرمت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milkyway برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
milkyway (07-10-15)
|
تا آخرش رفتم ولی میگه دیسکی انتخاب نشده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به عکس من الان چه دستوری بدم؟
1 select disk میکنم و دستور آخری که گفتیو اجرا میکنم ولی میگه چیزی انتخاب نشده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
فرمت که همه چیزو پاک میکنه که؟؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milkyway برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلیدهای Win+R را همزمان فشار داده و در پنجره ی Run عبارت regedit را تایپ و تأیید کنید.
_ در ویرایشگر رجیستری به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSt orageDevicePolicies
اگر کلیدی به عنوان StorageDevicePolicies مشاهده نکردید باید آن را بصورت دستی ایجاد کنید. پس روی کلید Control راست کلیک کنید و از منوی New گزینه ی Key را انتخاب کنید.
کلیدهای Win+R را همزمان فشار داده و در پنجره ی Run عبارت CMD را تایپ و تأیید کنید.
_ در پنجره ی Command Prompt عبارت زیر را تایپ و تأیید کنید:
کد:
Diskpart
_ در پنجره ی Diskpart عبارت زیر را تایپ و تأیید کنید:
کد:
list disk
لیستی از درایوهای سیستم نمایش داده می شود. شماره ی درایو مورد نظر را مشاهده می کنید. (با دقت روی حجم درایو می توان متوجه شماره آن شد).
_ حالا عبارت زیر را تایپ و تأیید کنید:
کد:
select disk #
به جای # باید شماره ی درایوی که مشاهده کرده بودید را تایپ کنید
_ و در آخر عبارت زیر را وارد کنید:
کد:
attributes disk clear readonly
milkyway (07-10-15)
این روش هم تست کنید:
در پنجره ی Computer روی درایو مموری کلیک راست کرده و گزینه ی properties را انتخاب کنید.
_ در پنجره ی باز شده، روی تبsecurity کلیک کنید.
_ کاربر را در لیست انتخاب کرده و روی دکمه ی Edit کلیک کنید.
_ حالا باید به کاربر اختیار و مجوز استفاده کامل را بدهید. برای این منظور تیک گزینه ی Full Control را بزنید تا فعال شود. یا Write را انتخاب کنید تا فقط مجوز استفاده و نوشتن را داشته باشد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks