سلام من ویندوز 10 داشتم 7 ریختم موقع نصب اشتباهی درایو E را فرمت کردم یک فایل داشتم نزدیک 15گیگ نرم افزار بود ویندوز 10 هم اون تو بود
یه فایل بود اطلاعات شخصی بود خیلی این دو تا برام مهم هستند
کسی میدونه چه جوری برگردونمشون
سلام من ویندوز 10 داشتم 7 ریختم موقع نصب اشتباهی درایو E را فرمت کردم یک فایل داشتم نزدیک 15گیگ نرم افزار بود ویندوز 10 هم اون تو بود
یه فایل بود اطلاعات شخصی بود خیلی این دو تا برام مهم هستند
کسی میدونه چه جوری برگردونمشون
|
اگر فقط فرمت کرده باشید احتمال برگشت اطلاعات هست ولی اگر فایل یا ویندوز روی این درایور نصب کردید باید بگم بخضی زیادی از اطلاعات غیر قابل برگشت هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
karbalad (20-09-15), M3RS4D 50062 (20-09-15)
چجوری برگردونم
EASEUS Data Recovery Wizardبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
را نصب و ریکاوری کنید
EaseUS Data Recovery Wizard Technician 9.0.0 / Portable
M3RS4D 50062 (20-09-15)
جواب نداد نرم افزار های دیگه هم امتحان کردم اون فایل نرم افزار خیلی مهم بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در عرض 5 دقیقه جواب نداد ! پروسه اسکن بصورت deep شاید بالای 1 روز زمان ببره .
|
الان زدم رو deep
راستی من تو این درایو دیتا فایل ریختم امکان داره به این علت دیگه برنگردن
اگر دیتا ریختی شانس برگشت اطلاعات خیلی کم میشه . بستگی به حجم اطلاعات اورایت شده اطلاعات قدیمی از بین میرند و غیر قابل برگشت میشند . اونهایی هم که برمیگردند ممکنه قابل استفاده نباشند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از Get Data Back استفاده میکنم اما طبق تجربه ای که داشتم فایلها و پوشه هایی که اسم فارسی دارند همینطور درایوی که بعد از فرمت اطلاعات روی اون ریخته شده قابل برگشت نبودن
متاسفانه همش چرت و پرت ریکاوری کرد
Get Data Back عموی بنده از این برنامه استفاده کرد 500گیگ یه هاردش اشتباهی موقع بوتیبل کردن فلش هاردش فرمت شد همه ی اطلاعاتش برگشت اینم شانس منه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks