چرا باید روی یه سیستم دیگه تست بشه یعنی ممکنه با قطعات مچ نباشه؟نقل قول:
Printable View
چرا باید روی یه سیستم دیگه تست بشه یعنی ممکنه با قطعات مچ نباشه؟نقل قول:
هارد نیاز به مچ شدن ندارهنقل قول:
ممکنه پاور سیستم مورد داشته باشه
یاکابل دیتا
یا مادربرد !
راهنمایی هاتون خیلی عالی بود واقعا استفاده کردم
راستش من حدودا 4 ماه پیش هارد وسترن 1ترابایت مدل WDC WD1001FALS-00E8B0 با نرخ گردش 7200 RPM خریداری کردم که ویندوزم رو هم توی همین هارد نصب کردم . البته یک هارد 500 سامسونگ هم دارم ولی چون از دوستان شنیده بودم که تا جایی که میشه از فقط یک هارد استفاده کنم (به خاطر افزایش مصرف برق و پایین اومدن سرعت کار) فعلا از همین هارد وسترن استفاده می کنم (هارد سامسونگ ام رو گذاشتم کنار!) و متاسفانه با این مشکل صدا مواجه هستم ( البته این مشکل صدا چیزی نیست که بعدا به وجود اومده باشه بلکه از همون روز اول که خریدم این صداهای قرچ قرچ که فقط موقع نوشتن زیاد اطلاعات شنیده میشه، وجود داشت) به هر حال غیر از صدا هیچ مشکل دیگه ای نداره ( با خیلی از نرم افزارها تست کردم)
البته راه حل پاین آوردن نویز در برنامه hd tune pro ، که فرمودید خیلی سر و صدا رو کم کرد ولی کامل برطرف نشد
حالا به نظر شما من هارد رو بفرستم گارانتی یا نیازی نیست چون نرم افزار هیچ ایرادی رو نشون نمیده و همه رو میزنه ok
هرچند در نتیجه تست، همان طور که در شکل می بینین مقادیر جاری همه فیلدها با بدترین مقدار برابر است . به نظرتون این طبیعیه؟
راستی دمای کیس من خیلی بالاست (کلا همه قطعاتم) حتی وقتی کولر 24 ساعت روشن باشه و باد خنک بزنه ! میتونه مشکل به خاطر دما باشه؟
فقط توی این تست یه ارور میده که توی شکل میبینید
این مشکل مهمی است ، اگه هست چه راهی رو برای برطرف شدنش پیشنهاد میکنید؟
راستی اگه بخوام برای سی پی یو ام (AMD Phenom 9650 - 2300.0 MHz) یک فن قوی بخرم ، شما چی پیشنهاد میکنید ؟ ( چون بیشترین حرارت کیس ام رو سی پی یو ام تولید میکنه!) coolwater خوبه؟
الان در حال حاضر دمای قطعات سیستم ام بدین شرح است:
هارد : 57
سی پی یو : 57
مادربورد : 53
گرافیک : 68
ترخدا ببخشید این همه سوال پرسیدم ، مجبور بودم این ها واقعا برام سوال شده بود
خیلی خیلی خیلی ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
اگر فقط صدای خر-خر هست و مشکلی باهاش ندارین ، این مورد طبیعیه .
پیشنهاد میکنم مرتب هاردتون رو دیفرگ کنید .
برای هاردتون حتماً یک فن تهیه کنید و زیرش ببندید.
ارور مذکور مربوط به کابل دیتاتون میشه که باید عوضش کنید ( که متاسفانه راه حلی پیدا نکردم که این ارور بعد تعویض کابل از بین بره- به هر حال کابل دیتا رو هم عوض کنید تا مشکلی براتون پیش نیاد.
بقیه موارد ok هستند و فن هم فکر کنم hyper212 plus از کولر مستر خوب باشه .
پس بنابراین هاردم باید کاملا سالم باشه درست است؟ یعنی این که همه مقادیر جاری با بدترین مقدار برای اون فیلد برابر است طبیعی است؟
به نظرتون فن سی پی یو ام رو عوض بکنم؟
اگه فن سی پی یو ام رو عوض بکنم اونوقت باز هم نیازی هست برای هاردم هم فن تهیه کنم؟
از راهنمایی تون واقعا سپاسگزارم
همونطور که گفتم اگر مشکل دیگه ای با هاردتون ندارین ، هاردتون سالم هست ، فقط کابل دیتا فراموش نشه که تعویض بشه !نقل قول:
ارسالی توسط ehsan_sarrafzadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به این نمونه نگاه کنید . هارد یه بنده خدایی مثل هارد من و شما از این قسمت رنج میبره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما فن هارد رو واجبتر از فن پردازنده قرار بدین . دمای هاردتون بیش از حد بالاست .
دمای هارد اصلی من تو بالاترین حد 40 و سیستم های دیگم 50-48 هست که تو مرحله خطر قرار می گیرن .
تهویه کیس رو توش تغییر و تحول ایجاد کنید . کیس رو باد بگیرید ( جارو برقی نکشید ) اگر تفاوتی حاصل نشد ، پیشنهاد می کنم یه کولر خوب براش بگیرین ، اما برای هارد اکیداً توصیه می کنم فن تهیه کنید .