از 1 ترابایت اطلاعات کجا بکاپ بگیرم ؟نقل قول:
Printable View
از 1 ترابایت اطلاعات کجا بکاپ بگیرم ؟نقل قول:
تست و نمایش این نرم افزار رو نمیشه بهش زیاد اطمینان کرد ، بصورت ساده اشتباه زیاد داره بعلاوه همین ارور رو با یک تغییر کوچیک میشه توی نرم افزار 0 کردنقل قول:
هنوزم منتظر صفحه ی تست هستم تا نظر قطعی خودم رو بگم
موفق باشید
تست داره انجام میشه ، چند دقیقه دیگه تمام میشهنقل قول:
از توجهتون سپاسگذارم
تست انجام شد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته HD Tune هم این ارور Health رو داده :
خدا رو شکر که خبری از بد سکتور نیست
در مورد اون ارور هم به این دلایل این ارور به وجود میاد :
نداشتن پاور مناسب ( مثلا استفاده از تبدیل سوکت برق عادی به ساتا که یکی از این موارد هست )
بالا رفتن دما و رد شدن از حد مجاز هارد دیسک که برای این هارد 48 درجه داخلی هست ( این داخلی مربوط به سیلند و ... میشه )
تکان خوردن هارد هنگام روشن بودن ( مثل یکی از دوستان من که موقعی هارد روشن هست هارد رو میگیره تاب میده و ... )
و ....
خوب من بهتر دیدم نمونه ی استاندارد اون قسمت ارور رو بزارم که خودت یک دو دو تا چهار تا بکنی و حساب کار دستت بیاد !
در کل زیاد نگران نباش ، ولی بهتر از اطلاعات مهمترت بلاپ بگیری که نشی مثل یکی دو سال پیش من !!
انشالله موفق باشی ، سید امیر
هیچ کدوم از این اتفاقا که شما میگین نیفتاده
با اسمارت دفرگ Fast optimize کردم 584 تا بد سکتور پیدا کرد
دوباره دفرگ کردم شد 612 تا !!!!!
نگفتین راه حلی ، نرم افزاری چیزی نیست که این مشکل رو حل کنه ؟
این نرم افزار که میگه 612 تا بد سکتور دارید داره کاملا اشتباه میگه ، قضیه کاملا فرق میکنه هاردی که 612 تا بدسکتور داشته باشه یعنی روی اون سکتور ها اصلا اطلاعات قابل خوندن نیست در هیچ شرایطی !!
وقتی هم گفتم از تست HD Tune عکس بگیر برای همین بود چون این نرم افزار سکتور به سکتور چک میکنه هارد رو از لحاظ خوندن و ... اگر سالم باشه سکتور سبز و اگر سال نباشه قرمز نشون میده
قضیه اسمارت دفرگ اینجوری نیست من خودم از زمانی قبل از نسخه ی یک بتا تا همین الان که نسخه ی 2 داره مراحل بتا رو میگذرونه از تستر ها بودم و هستم و استفاده کردم و میکنم
الان هم بازم میگم اونقدر جای نگرانی نیست ، شما اگر هارد سامسونگ نو هم بخرید روش نوشته همیشه از اطلاعاتتون بکاپ داشته باشید چون به کار کرد قطعه ی مثل هارد و ... نمیشه زیاد اعتماد کرد
برای بکاپ گیری هم میتونی فایل ها رو تبدیل به ISO بکنی و .... فرق زیادی نمیکنه موفق باشی ، سید امیر
در نهایت به چه نرم افزاری میشه اعتماد کرد ؟
والا من بکاپ هام رو اکثرا روی وی دی وی رایت میکنم اونم بشکله ایزو های چند تکه مثلا اگر 70 گیگ اطلاعات ایزو اون رو بصورت چند پارت میسازم و توی دی وی دی رایت میکنم
بعد اگر زمانی مشکلی پیش اومد همه ی پارت ها رو کنار هم قرار میدم و فایل رو از حالت ایزو در میارم
میشه با نرم افزار های دیگه هم بکاپ گرفت ، نوع بکاپش زیاد تفاوت نمیکنه بیشتر تفاوت اینه هر نرم افزاری به یک سبک خاصی بکاپ میگیره بعضی ها هم فشرده میکنن نتیجه رو که حجمش کمتر باشه
امیدوارم توانسته باشم منظورم رو برسونم
موفق باشید ، سید امیر
این نرم افزار برای بکاپ گرفتن مناسبه !نقل قول:
R-Drive Image 4.7
کد:http://www.drive-image.com