با سلام
ضمن تشکر از اطلاعات کامل دوستمون جناب آقای سید امیر باید بگم که خوشبختانه با دستکاری همون تنظیمات HDD Acoustic Management مشکلم حل شد و دیگه صدایی از هارد نمیاد ...
راستش رو بخواهید این نکته رو قبلا توی یک فروم انگلیسی دیده بودم که اونجا برنامه SysTool برای این کار معرفی شده بود
اما اصلا فکر نمیکردم که مسئله به این راحتی حل بشه و فکر میکردم پاورم مشکل داره ... !
یعنی اون زمان اصلا سراغشم نرفتم اما الان که دیدم کار میکنه واقعا جا خوردم ...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما ایجا یک نکته ای وجود داره که اکنون دقیقا Performance هاردم نصف شده ( از 254 رسید به 128 ) و این موضوع قطعا روی کیفیت کار هارد تاثیر میذاره ... اما الان حداقل مطمئن شدم که مشکلی با اصل قطعات نیست ...
جناب آقای سید امیر ، راجبه اون تنظیمات جامپر میتونید یکم بیشتر توضیح بدید که میتونه صدای هاردو پایین بیاره یا نه ؟
اگه آره ، ممنون میشم اگه یه راهنمایی مختصر داشته باشید ، اگرم جایی مطلبی به انگلیسی ازش هست لینکشو بدید خودم نگاه میندازم که شما هم اذیت نشید !
یک سوال دیگه : شما برای هارد 500 که دیگه این دردسر ها رو برام نداشته باشه چی توصیه می کنید ؟
میخوام 7200.12 بگیرم اما بخاطر Firmware میترسم بازم برام دردسر شه ! چون قبلا یک 1TB 7200.12 دادم گارانتی چون دیگه بایوس نمیشناخت !
بازم از شما بابت اطلاعاتتون ممنونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks