سلام ، هرچند بیشتر سعی کردم تماشاگر باشم ولی الان دیدم یکم موضوع داره گنگ میشه برای همین چند مطلب هست که میگم تا قضیه بازتر و روشن تر بشه
خوب اول در مورد هارد های سری سبز وسترن چند چیز رو بگم
این هارد ها میتونند برای سیستم عامل انتخاب بشند ولی بهتره این کار صورت نگیره ، بهتر میدونم مبحث رو کاملا باز کنم تا درک اون ساده تر بشه پس اول به مشخصات این سری اشاره میکنم
قابلیت پارک شدن هد در زمانی که هارد خاموش میشه یا به حالت بیکار میرود ، افزایش دور هارد در دامنه ی 5400RPM تا 7100RPM+ و ...
حالا بریم سر اصل مطلب که چرا بهتره روی هارد های سری سبز ویندوز نصب نکنیم :
یکی از مشکلات شایع این هارد ها گیر کردم هد در هنگام پارک شدن هست که تو نت میشه پیدا کرد
یکی دیگه از مسایل مدت زمانی بالا شروع به کار این سری هست که SpinUp Time نامیده میشه ( توی هارد های سیگیت عدد صفر ، در هارد های سامسونگ 1 تا 3 و در هارد های وسترن وابسته به مدل اون هست )
ولی اگر نصب هم کردید مشکلی نداره فقط قبلش باید جامپر مربوط به این مورد رو قرار بدید تا غیر فعال بشه !!
حالا میرسیم به مورد شما :
ببین عزیز جان هارد های 1 ترابایت کلا به درد ویندوز ریختن نمیخورند بصورت بازتر برای سیستم عامل نهایت هاردی که استفاده میشه کرد 500 گیگ هست
خود من در حال حاضر یک هارد یک ترابایت سیگیت + یک 500 گیگ که هر دو سری 7200.12 هستند دارم ولی صدای 1 ترا کجا و 500 گیگ کجا !!
در مورد صدا روی سیستم های دیگه که به نظرم ایده ی درستی نیست چون بیشتر مواقع هارد زمانی صداش در میاد که در حال خواندن اطلاعات در سراسر هارد باشه ( ویندوز یکی از این موارد هست که باعث افزایش صدای هارد میشه )
چند نکته هم بگم برای تا حدی حل کردن این مشکل :
یک : هارد خودتون رو زود به زود دفرگ کنید شاید توی هارد های عادی زیاد به چشم نیاد این مسله ولی دفرگ کردن توی هارد های ظرفیت بالا تا حدی قابل توجهی باعث کم شدن صداشون میشه
دوم : یک نگاهی به روی هارد بنداز و با توجه به شکل روش قابلیت بالا پایین رفتن سرعت هارد رو غیر فعال کن ( جامپر داره )
سوم : اگر میخوای صدای هارد کمتر بشه آخرین نسخه ی نرم افزار HD Tune دانلود کن و بعد از اجرا برو به تب AAM و اپشنش رو فعال کن بعد عدد رو بزار روی 128 و بعد کلید Set رو بزن ( روی هارد 250 وسترن که خیلی عالی جواب داد )
آخرین نسخه HD Tune رو هم میتونی از لینک زیر دانلود کنی
اگر بازم مشکلی بود در خدمتم
موفق باشید ، سید امیر

Bookmarks