دوستان سلام
امروز هارد رو روی دو سیستم دیگه تست کردم و روی هیچکدام صدا نمی داد ( صدای خر خر شدید موقع فعالیت هارد )
واقعا دارم کلافه میشم ... هارد کاملا سالمه و روی سیستم دیگه صدا نمیده ... حتی کابل ساتا و شکاف ساتا روی مادربرد رو عوض کردم ... هر دو کابل برق ساتا پاور با پنج سیم ( به همراه نارنجی ) رو هم تست کردم -- حتی با یک تبدیل برق ساتا چهار سیم ( بدون نارنجی ) هم تست کردم اما باز هم هارد فقط و فقط موقع خواندن و نوشتن صدای خرخر نسبتا بلندی میده
کاملا معلومه که هارد سالمه ... و مشکل از کابل های برق هم نیست ...
آیا توان پاور کمه ؟ ( که این امر محال به نظر میرسه ) یا اینکه پاور گرین مشکل داره ؟
یکی از دوستان یه جا بم گفت ممکنه از تنظیمات بایوس مادربرد ( Setup Screen ) باشه ؟ آیا این موضوع ممکنه ؟
از اساتید اینجا اگه کسی راهنماییم کنه واقعا ممنون میشم ! این مشکل اعصابمو حسابی خورد کرده ...
در جواب دوستی هم که گفتند گرین برای نصب برنامه مناسب نیست خوشحال میشم اگه یک مقاله به زبان اصلی و از یک منبع معتبر در اینجا معرفی کنند تا بنده قانع بشم ...
شاید سرعت این هارد بین 5200 و 7200 متغیر باشه ( به گفته بخش پشتیبانی وسترن ) اما این مسئله دلیلی بر مناسب نبودن گرین برای سیستم عامل نیست ....

Bookmarks