برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از زدن تاپیک با یک از دوستانم مشورت کردم راجب خرید هارد و گفت سیستمت چون قدیمیه محدودیت 2ترابایتی برای MBR که شما گفتی رو داره و الان دیگه کاملا مطمئن شدم که هزینه زیاد واسه سیستمم منطقی نیست و در کل بصرفه نیست.
کروشیال برند خوبی هست یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر قیمتی هم خوبه به نسبت همرده های دیگه ش تو بازار.
سری بلک وسترن که معرکه ست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اکسترنال گزینه بدون دردسری هست برای آرشیو.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از چند روزی که درگیر سوالات بودم به ایت نتیجه رسیدم که خرید یه سیستم جدید خیلی بهتره
یکی دیگه از دوستانم دو تا سایت معتبر برای خرید سیستم بهم معرفی کرد و منم بهشون سر زدم و جفتشونم قیمتایه خوبی داشتن و همینطور سیستم دست دومم داشتن برای فروش.
و در آخر هم از شما دوست عزیز هم ممنونم برای راهنمایی های خوبتون.
سلامت و پایدار باشید.

Bookmarks