دوست عزیز مشکل ویندوز 8 با هارد وسترن رو بیشتر توضیح دهید
Morteza.m1371 (01-09-14), noobkiiler (27-08-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه برنامه هایی که توشه مثل همون برنامه رمز گذاری بعضی وقت ها هنگ میکنه و باعث میشه سیستم شما نشناسه هارد روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما خوب این مثلا از هر 10 بار 1 بار اتفاق میافته که خوب زیاد چیز بزرگی نیست
شما توی نظرات سایت دیجی کالا هم بخونید بعضی ها از مشکلاتش با ویندوز 8 مینالیدن
مثلا گفته بودن با usb 3 نمیاد اما وقتی به usb 2 وصل میشه میاد در حالی که روی ویندوز دوم سیستمشون که 7 هست مشکلی نداره
I am The noobkiiler
I am a beta tester
I am A ubisoft Beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
GameOver_021 (27-08-14)
من سه تا از این هارد دارم هیچ مشکلی ندارند . تمام مدلهای جدید برنامه های مدیریت هارد اپدیت شده و هیچ مشکلی با 8 و 8.1 ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (27-08-14), noobkiiler (27-08-14)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من تجربه ی خودمو گفتم با یک هارد حالا شاید اون هارد مشکل داشته باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر من اینه که seagate بهتره حالا امکان داره نظر شما هر چیزی باشه و قابل احترامه
بنده با توجه به اینکه با هارد های sp a80 و toshiba store basics و seagate backup plus slim و wd my passport کار کردم شخصا seagate رو از همه بیشتر پسندیدم
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
کاربر شهرسختافزار
راستی توی دیجی کالا سیگیت 221 و وسترن 231 هست .
شما اعلام کردید تمام وسترن هابا ویندوز 8 مشکل دارند . که اینطور نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (27-08-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بنده اشتباهم رو توی تایپ میپذیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونجا به اشتباه گفتم و ممنون از اینکه یاد آوری کردید
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
AMD>INTEL (28-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks