Kingston HyperX Fury
درایو بسیار خوبی هست . تو خریدش شک نکنید . یک ssd خوش قیمت ولی با بازدهی مطلوب
سلامدر یک انجمن دیگر پرسید اما هنوز راهتمایی نکرداند
Kingston HyperX Savage SSD Drive - 240GB
Kingston HyperX Fury SSD Drive - 240GB
Kingston UV400 SSD Drive - 240GB
وقت بخیر قصد خرید ssd دارم به نظر شما کدام از این مورد ها بهتر است
و اینکه کدام از همه جدید تر است
نظر خودم با خرید Kingston HyperX Fury SSD Drive - 240GB بود که از فلش mlc استفاده می کند نسبت به
Kingston UV400 SSD Drive - 240GB که از فلش tlc در ساخت آن استفاده شده ولی یک چیز فکر من رو مشغول کرده این است ssd رو انتخاب کردم از بعضی فناوریها پشتیبانی نمی کند مثل RAID /TRIM /NCQ یا برای من که از ssd فقط برای نصب سیستم و نرم افزار و بازی بر روی آن است .فرغی دارد .اگر موردی هم شما اطلاع دارید از این سه تا بهتر است آن هم پیشنهاد دهید
بودجه من 300 تومان است البته یک مقدر خیلی کم قابل افزایش است
|
dotsis (16-01-17)
با تشکر از راهنمایی سریع فقط یک سوال نداشتن این خصوصیت ها بعد باعت درد سر نمی شودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا باید فهمید یک ssd جدید تر است از لحاظ سال تولید
تاریخ ساخت گاهی مواقع چاپ میشه ولی نه همیشه . از نظر من بازدهی و نوع چیپ مهمه . نسبت به قیمت و عملکرد انتخاب هوشمندانه ای هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dotsis (16-01-17)
در سوال قبلی یک چیز رو درست مطرح نکردم آیا نداشتن این فناوری هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدRAID /TRIM /NCQ برای بعد مشکلی پیش نمیاد چون در سایت دیجی کالا زده فاقد این خصوصایت RAID /TRIM /NCQ
سلام . دوست عزیز بنده پیشنهاد می کنم که SSD PLEXTOR M7V 256GB را تهیه کنید گزینه بسیار مناسبی است و سرعت بهتری نسبت به FURY دارد . در یکی از فروشگاه های آنلاین مرکزی به قیمت 299 موجود دیدم با گارانتی آواژنگ .
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 16-01-17 انجام شده است
|
تاثیری که به چشم بیاد خیر . این یک محصول Value هست .برای بدست آوردن امکانات بیشتر باید هزینه بیشتری بپردازید . ولی در کل این ssd جوابگوستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dotsis (16-01-17)
میشه یک لینک رو بدهیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما نظرم خیلی با fury که آقای amd راهنمایی کردن که اسمشون رو بلد نیستم متاسفانه
Liteon MU 3 Series SATA3 SSDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dotsis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم گزینه خوبیه
مدل savage hyperx هم تو بنچمارک ها عملکرد خوبی داره .
این مدلLiteon MU 3 Series SATA3 SSD در سایت لیون دیدم ولی ندونستم ساختار mlc دارد یا tlc
شما خودتون بخواهید بین این مدل Liteon MU 3 Series SATA3 SSD و fury رو انتخاب کنید کدام رو انتخاب می کنید
- - - Updated - - -
این مدلLiteon MU 3 Series SATA3 SSD در سایت لیون دیدم ولی ندونستم ساختار mlc دارد یا tlc
شما خودتون بخواهید بین این مدل Liteon MU 3 Series SATA3 SSD و fury رو انتخاب کنید کدام رو انتخاب می کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks