با سلام. رم سیستم من 6 گیگه. اما بانصب ویندوز 7 نسخه 64بیتی هم نتونستم 6گیگ usable کنم.
آیا از این 6گیگ فقط 4گیگ استفاده میشه فقط؟؟
دوستانی که 24 گیگ رم روی سیستمشون هست اونها چطور ؟؟؟چکار کنیم که 6گیگ قابل استفاده باشه؟؟؟
|
|
یعنی در ویندوز مجموع رم رو 6 گیگ درج نمیکه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پست اسکرین چی؟ آیا آنجا 6گیگ شناسایی میشه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehrlp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ویندوز 7 نسخه 64 بیتی 6گیگ شناسایی میشه ولی قابل استفاده 4گیگه.
پست اسکرین چیه؟؟از کجاباید پیداش کنم؟؟؟
سلام
من 6 گیگ رم دارم در ویندوز 7 64 بیت 6 گیگ رو میشناسه با مین gigabyte x58a ud4r رم هام هم تریپل چنل هستند
مینتون چی هست؟ چون منم با مین قبلیم مشکل ساپورت رم رو داشتم و 4 گیگ رو نمیشناخت خودش زده بود 2 گیگ میشناسه ولی 3.75 میشناخت
الان رم شما با مین جدید 6گیگ شناخته وقابل استفاده هم 6گیگ هست؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین من X48 elitegroup
amirpcp30 (18-02-11)
کاربر شهرسختافزار
ویندوز 7 شما نسخه Ultimate هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه ممکنه یه تصویر از تب Performance تسک منیجرتون هم بذارید
nothing is as it seems
nima_hl (18-02-11)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه ویندوز رو پاک کردم.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pc_hex (28-02-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks