سلام. خسته نباشید. ببخشید برای اینکه بتونم از دوکاناله بودن مادربرد استفاده کنم. رم ها هم باید این خصوصیت رو داشته باشند یا نه. با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام. خسته نباشید. ببخشید برای اینکه بتونم از دوکاناله بودن مادربرد استفاده کنم. رم ها هم باید این خصوصیت رو داشته باشند یا نه. با تشکر
|
|
دو تا رم مشابه دوال کانل میشوند بدون مشکلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ahmadyas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ahmadyas (21-01-19)
کاربر شهرسختافزار
خب من دیدم رو بعضی از رم ها نوشته سینگل چنل. پس هر رمی که مشابه باشه میتونه دو کاناله بشه درسته؟
بله میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ahmadyas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ahmadyas (21-01-19)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون بابت راهنمایی های مفیدتون. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks