شما جامپر ها رو چک کردی برای مستر یا اسلیو.یعنی یکی مستر باشه و دومی اسلیو.شاید هم تنظیمات بایوس درست نیست. البته اساتید فن بهتر می تونن شما رو راهنمایی کنند.با سپاس
کاربر شهرسختافزار
من با یک کابل این دو رو بهم متصل کردم و مشکلی هم ندارم فقط هر وقت که کامپیوتر رو روشن می کنم با پیغام زیر مواجه می شم :
Press DEL to run Setup Press Tab to post Bios Message
بعد هم tab رو می زنم و یه خورده طول می کشه تا مستر و اسلیو رو چک کنه و بعد ویندوز بالا بیاد
مشکل از کجاست؟
آخرین ویرایش توسط H_Omidi در تاریخ 21-09-07 انجام شده است
|
|
شما جامپر ها رو چک کردی برای مستر یا اسلیو.یعنی یکی مستر باشه و دومی اسلیو.شاید هم تنظیمات بایوس درست نیست. البته اساتید فن بهتر می تونن شما رو راهنمایی کنند.با سپاس
Administrator
پشت هارد و Dvd رایترتون یه جامپر هست.
هارد رو روی مستر و Dvd رو روی اسلیو بذارید
تنظیماتش رو از توی بایوس هم چک کنید
H_Omidi (21-09-07)
کاربر شهرسختافزار
جامپر ها که درسته تنظیمات بایوس هم مستر هارده و اسلیو دی وی دی ولی باز مشکل داره..
Administrator
Select by cable کنید ببین درست میشه یا نه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H_Omidi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطوری؟ باید اونا رو با کابل وصل کنم؟ اگه آره با چه کابلی ؟
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
دوست من منظور مهراد جان کابل نبود !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H_Omidi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جامپرهای پشت هارد و یا DVD رام یا رایتر سه تا جامپر دارن که به ترتیب :
Master - Slave - Cable Select هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا شما جامپر DVD تون رو دربیارید بجای اسلیو بزارید روی Cable Select
M A H R A D (22-09-07)
نكته : فلاپي رو چك كنيد بعضي وقت ها پيش مياد فلاپي رو نميشناسه اخطار ميده F1 و يا تب رو بزنيد
يه تست فلاپي رو هم بكنيد
Mehdi_Full (22-09-07)
عضو VIP شهر سختافزار
بله کاملا درسته
کابل پشت فلاپی و همینطور برق فلاپی رو دربیارید و
بزنید جا البته تو حالت خاموش کامپیوتر
کاربر شهرسختافزار
کامپیوتر من اصلا فلاپی نداره!
cable by select هم جواب نمی ده!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks