برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirhossein.najafabadipou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مجدد
ممنون از وقتی که گذاشتید، بسیار ارزشمند هست و از خدا میخوام که همیشه سلامت و تندرست باشید.
نرم افزار رو دانلود کردم (مادربرد سیستمم UEFI رو پشتیبانی نمیکنه، نسخه تحت بوت که در سمت راست هستند هم هیچ کدوم روی سیستمم نصب نشدن، اما نسخه تحت ویندوز رو دانلود و نصب کردم) بعد از ران کردن هم برای Read و هم برای Write پیغام این رو داد که هیچ بدسکتوری پیدا نشد، اما زمانی که SMART رو چک میکنم Realocated تعداد ۳ رو نشون میده، به نظرتون دیگه کاری میشه انجام داد؟
بازم ممنون از وقتتون
سلام
همچنین ، ان شاء الله شما هم سلامت باشید .

نسخه ی بوت که دیگه نصب کردنی نیست .
اگر مادربردتون uefi را پشتیبانی نمیکنه ، نسخه ی DRevitalize 3.32 DOS AHCI DEMO را دانلود و بوت کنین (البته در تنظیمات بایوس ، گزینه ی AHCI برای هاردتون باید احتمالا انتخاب کنید تا نرم افزار به درستی کار کنه) .

با نسخه ی 4 اش ، میتونین بگین که سکتورهایی که سرعت خوندن شون از فلان مقدار کمتر بود (معمولا سرعت زیر 150 میلی ثانیه ، غیر طبیعی هست) ، تعمیر (و جایگزین با سکتورهای سالم) کنه . توی اون نسخه ی 3 را نمیدونم .