اصلا 1.5 ترا گیر میاد؟
والا این هارد رو دارم ولی بشدت نیاز به 1.5 ترا دارم اونم اکسترنالش
کاربر شهرسختافزار
منم با علیرضا موافقم شما هارد 1ترا سری بلک گرین 32 مگ بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اصلا 1.5 ترا گیر میاد؟
والا این هارد رو دارم ولی بشدت نیاز به 1.5 ترا دارم اونم اکسترنالش
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
سیگیت 1 مدل 1.5 ترابایتی تولید کرده ...
rezaaghili (17-02-10)
کاربر شهرسختافزار
مرسی نوید جان
قیمتشو میخام لازم دارم اخه
کسی اطلاعی نداره؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
گشتم و این رو یافتم !
خرید اینترنتی هارد 1.5 ترابایت سیگیت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rezaaghili (17-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز. در خريد Western Digital شک نکنيد. يه کم از بقيه گرونتره . اما ارزششو داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blueflower برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مرسی نوید جان
اقا رضا میدونم وسترن بهتره ولی حتما 1.5 به بالا لازم دارم
کاربر شهرسختافزار
خب شما 2 تا یک بگیر اینجوری بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دیگه پول 2 رو ندارم
انا مفلوک
کاربر شهرسختافزار
خوب 2 ترابايتش رو بخر عزيز. قيمت 3.5inch اون هست 240000 تومان توي رايان سبا.توي بازار حتما ارزونتر گير مياريد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks