3.5 یا 2.5اینچ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blueflower برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه اساتید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اساتید من می خواهم یک هارت اکسترنال 1 ترابایتی بخرم ( البته فکر کنم western از همش بهتره باشه )
به هر حال اساتید یه لطف کنید و در خرید این هارد راهنمایی کنید
قیمت و مشخصات و همچنین اینکه کدوم گارانتی بهتره رو بگید ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
3.5 یا 2.5اینچ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blueflower برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط javadshahvand در تاریخ 14-02-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
اساتید کسی اطلاعی نداره؟
کسی قصد راهنمایی نداره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا جواد عزیز گارانتی و سرعت چرخش و اینکه قیمتش چنده؟
کاربر شهرسختافزار
2.5 یا 3.5 اینچ؟
هر کدوم که بهتره البته فرقی هم نمیکنه
کاربر شهرسختافزار
blueflower (14-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان هارد 1.5 ترابایتی اکسترنال با گارانتی خوب و خوش قمت چی هست(با اداپتور باشه که ارزون در بیاد) ممنون میشم دوستان یا اقا جواد جواب بدهند
کاربر شهرسختافزار
کسی دوستان اطلاعی نداره؟
لازم دارم قراره بره پر از فیلم بشه و برگرده اوناایی که عشق فیلم هستند میتونند یه هارد 2 یا 1 پر از فیلم دریافت کنند با هزینه خیلی اندک
با سلام
یه چیزی بگم
اونم اینه که این هاردها اصلا به درد آرشیو نمیخوره و با ضربه دار فانی رو میگه و هرچی فیلم دارین دیگه قابل استفاده نخواهد بود و اگر میخواهید برای آرشیو استفاده کنید اصلا از این هارها استفاده نکنید
موفق باشید
javadshahvand (16-02-10)
کاربر شهرسختافزار
پیشنهاد شما پس چیه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks