با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزم
آقا امید من یک فلش خیلی خوب می خواستم تهیه کنم که 3.1 باشد و 128 گیگ هم حافظه داشته باشد شما چه برند و چه نوعی را صلاح می دانید.
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزم
آقا امید من یک فلش خیلی خوب می خواستم تهیه کنم که 3.1 باشد و 128 گیگ هم حافظه داشته باشد شما چه برند و چه نوعی را صلاح می دانید.
با تشکر
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپیسر ah355 usb 3.1 هم 32 گیگ داره هم 64
اگر 128 گیگ
سن دیسک مدل ULTRA FIT USB 3.1 CZ430 ظرفیت 128 گیگابایت
hoshang2 (24-04-20)
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم از پاسخ شما آقا امید خیلی لطف کردید
چون آقا امید من مشخصات رم رو نگاه کردم زده بود 130 مگابایت سرعت داره مادربرد من ROG Strix TRX40-E Gaming هست من هم می خواهم یک فلش پرسرعت داشته باشم شما چه فلشی کلا صلاح می دانید که من صد رد صد آنرا تهیه کنم؟
با تشکر
اپیسر رو خودم دارم . 32 گیگشو عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید دو تا 64 گیگ تهیه کنید /
hoshang2 (25-04-20)
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صبح شما بخیر آقا امید دوست عزیزم
من به امید خدا می خواهم دو تا فلش 64 گیگ تهیه کنم نظر شما دقیقا درست هست چون این فلش خیلی عالی هست آقا امید ببخشید غیر از digikala.com و لیون کامپیوتر شما فروشگاه کامپیوتری معتبر سراغ ندارید که من این فلش ها را از آن جا تهیه کنم چون لیون کامپیوتر 32 گیگ داره و digikala.com هم 64 داره گفتم شاید بتونم قیمت پایین تر پیدا کنم از فروشگاه معتبر؟
ممنونم
با تشکر
آخرین ویرایش توسط hoshang2 در تاریخ 15-05-20 انجام شده است
باید بگردی . من حضوری از بازار خریدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hoshang2 (15-05-20)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks