برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم از راهنمایی عالی شما چون شما من را راهنمایی کردید من به ایشان گفتم که رم با باس 3200 با CL14 دارید گفتند در حال حاضر نداریم شاید بعدا به دستمون برسه البته آقا امید من این موضوع را فراموش کردم به شما بگم من 32 گیگ دیگر می خواستم یعنی کلا 96 گیگ رم می خواهم برای همین می خواهم رم های خودم را تعویض کنم چون این رم ها خیلی کم یاب هستند چون خیلی بهشون تاکید کردم که رم با cl14 دارید گفتند در حال حاضر نداریم و شاید تا چند ماهه دیگه به دستمون برسه.
چون واقعا خیلی هزینه کامپیوتر من شد دیگه واقعا نمی خواهم هزینه بکنم
آقا امید ببخشید تفاوت CL16 با CL14 چقدر هست یا چند درصد هست اگر خیلی زیاد نیست اگر شما صلاح بدانید من همین رم های با باس 3600 را بگیرم چون آقا امید cpu و مادربرد و حافطه من خیلی قوی هست؟
چون آقا امید بعدا هم بخواهم رم اضافه بکنم به راحتی می توانم چون این رم ها زیاد هستند نظر شما چیست چون آقا امید من می خواهم 32 گیگ دیگر اضافه بکنم و در یک تاپیک دیگر شما فرموده بودید که نباید تایمینگ ها متفاوت باشند و خیال منرا راحت کردید.
دوست عزیزم من اگر بخواهم باس 4000 بگیرم باید هزینه بیشتری بکنم چون برای این کامپیوتر خیلی هزینه کردم.
آقا امید ممنون می شوم راهنمایی کنید.

Bookmarks