سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بگردید دو تا رم مشابه تهیه کنید .
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت اساتید محترم
بنده قصد افزایش میزان رم سیستمم رو دارم در حال حاضر مادربردم Asrock fatal1ty Z97 Killer هست
مدل فعلی رمم Crucial ballistix tectical با ظرفیت 8 گیگ فرکانس 1866 تاخیر 9 هست
بنده میخوام یه رم 8 گیگ دیگه اضافه کنم ولی متاسفانه مثل مدل رم خودم توی فروشگاهها موجود نیست اگه هم باشه ظرفیت 4 گیگش موجوده
حالا میخواستم راهنمایی کنید تا یه مدل مناسب با رم خودم رو خریداری کنم
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بگردید دو تا رم مشابه تهیه کنید .
Aliking7222 (07-01-18), DOOM999 (07-01-18)
کاربر شهرسختافزار
یعنی رم خودم رو بفروشم و بجاش دو تا رم 8 گیگ، خریداری کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://l1l.ir/3l-a
مثل اینکه لینکی که گذاشتم میره توی لیون؟
تمام فروشگاه های آنلاین رو گشتم موجود نداشتن. شما می تونی به فروشگاه های معتبر مثل لیون و .. زنگ بزنی و بخوای که این رم رو برات گیر بیارن. اگه نبود که باید رمت رو بفروشی و دوتا 8 گیگ بخری
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 07-01-18 انجام شده است
Aliking7222 (07-01-18)
بله . دردسرش زیادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks