با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیزم
دوست عزیزم منرا شرمنده کردید خیلی عالی و کامل توضیح دادید واقعا عالی بود.
دوست عزیزم سیستم قدیمی من که در بالا سئوال پرسیدم 16 گیگ رم کورسیر 3200 CL16 دارد.
دوست عزیزم گرافیک سیستم قدیمی من الان در حال حاضر به صورت آنبرد استفاده می شود و قبلا گرافیک NVIDIA 610 داشتم چون رزلوشن آنبرد بیشتر هست چون مانیتور LG 27 برایش دارم.

سئوالاتی که در زیر می پرسم مربوط به جواب شما در بالا می باشد برای یک سیستم دیگرم که خیلی قدرتمند هست :

1- من جدیدا page فایل ویندوزم را غیرفعال کردم آیا باعث کاهش کارایی سیستم می شود و دیگر عمر ssd کم نمی شود؟
2- من نزدیک 3 ساله ssd دارم و حجمی که transfer شده یکی از ssd ها 170 tb بوده است و یکی دیگر 140 ترابایت شده است البته حدودی می گم با این که قبلا 2 سال اندی سیستم من raid0 بوده است و توی تنظیمات raid0 بر روی بایوس من یکی از تنظیمات را که هم 64 بود و هم 128 داشت و هم 256 داشت من بر روی 256 گذاشتم به خاطر سرعت raid0 و با این که این کار را انجام دادم فکر می کنم transfer ssd سیستم من افزایش پیدا می کند آیا چنین هست؟
3- من هم 24 ساعته پای سیستم هستم و استفاده می کنم با این که رم سیستم من 96 گیگ هست و قبلا page فایل بر روی automattic بوده است و معمولا خیلی موقع ها رم های من free زیاد هستند آیا با این وجود page فایل حجمش زیاد می شود که مشکل کاهش سرعت داشته باشم؟
4- دوست عزیزم یک سئوال دیگر برای من پیش آمده و آن این هست که من هم دیر به دیر ریست می کنم و خیلی با سیستم کار می کنم و خیلی مرورگر باز می کنم با تب های زیاد اگر Page فایل بر روی اتومات باشد و خیلی هم سیستم روشن باشد برای مثال 30 ساعت و از سیستم کار بکشم و با این که رم سیستم من خیلی free هست آیا باز page فایل افزایش حجم پیدا می کند که باعث کم شدن عمر ssd شود؟
5- دوست عزیزم اگر برای مثال پردازنده خیلی درگیر باشه و ما بخواهیم از SSD کار بکشیم آیا سرعت READ و WRITE اس اس دی کاهش پیدا می کند؟